Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Hromadné nakupování: Kouzlo, kterému nikdo neodolá!

    5.9.2011, Radka Kapuciánová

    Jsou teď velice populární, nabízí spoustu možností, jak využít volný čas, šetří naše peníze… Řeč je o slevových serverech. Jejich historie u nás není dlouhá, a jak to již bývá, i tento skvělý nápad s takovou podobou online nakupování pochází ze zahraničí.

    Celosvětově první firmou na světovém trhu nabízející možnost koupě pomalu čehokoliv z pohodlí našich domovů se stal Groupon.com. Je to jen tři roky, co tato velice úspěšná a známá firma začala nabízet různé služby, produkty a zážitky a pokud by vás zajímalo, jak se jí daří dnes, tak vám prozradím, že obrat Groupon.com dosáhl částky 700 milionů dolarů!

    Prvním slevovým serverem v České republice se stal Slevomat, který má dnes již tak široké porfolio, že nabízí každý den nové slevy na zboží, ve službách, víně a cestování. To znamená, že ať už se kdykoliv rozhodnete pro koupi lahve kvalitního vína pro vaši nadcházející oslavu s přáteli, uděláte si čas na nějakou cestu, ať už do krajů bližších či vzdálenějších, nebo budete potřebovat nějaký šikovný dárek rodičům k narozeninám (a nemáte čas nebo se vám nechce běhat po obchodech a složitě shánět něco vhodného) či si jen chcete odpočinout při masáži, v bazénu, soláriu či na kosmetice, pak si jistě kdykoliv z nabídek Slevomatu vyberete.

    Když se podíváte do historie nabídek, narazíte na hromadné slevy i na originální produkty, mezi kterými nechyběla jízda na motokárách, značkové spodní prádlo, novinky ve světě estetické medicíny, fotokniha, kalendáře, ale i třeba vstupenky na nejrůznější veletrhy, výstavy a divadelní představení.

    Počet slevových serverů u nás sice roste každým dnem, ovšem u těch, co již mají nějakou tradici, si můžete být jistí, že s vámi zákaznická podpora bude komunikovat upřímně a otevřeně, co se týče slev, nabídnou vám takové produkty, které by si sami vybrali, a tudíž se můžete spolehnout, že vám budou chtít zařídit co možná největší slevu u každého z prodejců kteréhokoliv nabízeného zboží, zájezdu či služby.

    Pokud jste ještě na slevových serverech nikdy nenakupovali, zkuste to napravit. Udělejte si chvilku času, sedněte k počítači a podívejte se na denní nabídku slev - třeba vás něco zaujme. Závěrem mohu popřát snad jen jediné – příjemné nakupování!

    Přečtěte si také: