Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Hledáte elegantní a originální módní doplněk? Vsaďte na čelenku!

    20.8.2011, Lucie Kubátová

    Zapomeňte na fádní culík, dejte vale rozpuštěným vlasům a copy raději přenechejte Nastěnce, v porovnání s tím jejím bude beztak ten váš vypadat jen jako chudý příbuzný. Buďte originální a kreativní a začněte si konečně hrát se svými vlasy. Vždyť nosit na hlavě stále to samé je nuda, a která žena by chtěla spadat do kategorie „nudná“? Toužíte-li nasadit pomyslnou třešničku na dort v podobě vašeho vychytaného jarního looku, vsaďte na čelenku! Jsou barevné, hravé, ale i elegantní a uhlazené, a hlavně, dodají vám takový šmrnc, že nejedna žena zbledne závistí.

     

    Čelenka má v módní branži stále místo, které je podtrženo tisíci lety tradice jejího nošení. Trendy se pochopitelně mění, ale čelenka v různých podobách zůstává. Ať už se rozhodnete uhladit nepokojnou ofinu kvůli sportu anebo má vaše volba čelenky čistě stylistický základ, v žádném případě se nevyplatí její kouzlo podceňovat.

    Uvažujete-li nad tím, zda je právě pro vás čelenka tím správným doplňkem, věřte, že veškeré obavy můžete hodit za hlavu. Velkým plusem čelenky je totiž fakt, že sluší naprosto každému. Máte-li vlasy delší než po ramena, lehce natočte jejich konce, pěšinku nechte buďto rovnou, anebo ji uhlaďte k jedné straně a sáhněte po úzké čelence s jemným zdobením. Je to klasika, která nestárne. Krátkým vlasů sluší jak širší čelenky, tak různé kreativní kousky s motýlky, mega květy či hvězdičkami. Na pohled zajímavější vzhled vám vykouzlí dvojitá čelenka anebo různé vzorované plastové kousky, jež mají vespod gumičku, takže se dokonale přizpůsobí vaší hlavě.

    Zárukou netradičního looku jsou definitivně pestré retro čelenky. Jsou to čelenky potažené příjemnou látkou, působí dojmem šátku, ale oproti němu mají jednu podstatnou výhodu: na hlavě drží daleko lépe, tudíž se každou chvíli nemusíte přečesávat. Chcete-li být ještě o krok napřed, pořiďte si čelenku ala šedesátá léta. Okoukejte hippie look a nasaďte si čelenku tak trochu jinak, vybočíte z řady a upoutáte na sebe pozornost.

    Přečtěte si také: