Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nesmrtelný rockový look. Propadnete mu i vy?

    14.8.2011, Lucie Kubátová

    Koncerty v zapadlém klubu, ostré řinčení kytar, potrhané plátěné kecky ala Converse, lebky na tričkách a spínací špendlíky všude, kam se podíváte. Rock je nejen hudební žánr, je také životním stylem a pěknou řádku let ovlivňuje i dění na přehlídkových molech. Jak se zdá, nikdy nevyjde z módy. Téměř každý rok více či méně rozhýbe svět návrhářů, šatů, bot i doplňků, a tak není divu, že každá z vás má v šatníku něco typicky rockového. A pokud jste v tomto ohledu nováčkem, nezoufejte, léto ještě není v plném proudu, a tak máte stále ještě čas pořídit si nějaký ten šmrncovní rockový kousek!

    Řada žen si rockový look spojuje s něčím drsným, co rezolutně popírá veškerou ženskou něžnost. Jistě, pokud nazujete okované botky, síťované punčochy a oči zalijete do temně černého kouzla kajalové tužky, zvolíte výraz ala naštvaná slečinka, pak vás zbytek světa může skutečně oprávněně považovat za drsnou. Mějte ale na paměti, že vy taková být nemusíte. Chcete-li rockový look pouze vyzkoušet, nelamte si s tím nijak zvlášť hlavu. Vyberte si takové módní doplňky, které vám padnou, a nebojte se je zkombinovat s již prověřenými kousky z vašeho šatníku.

    Hitem jsou například kožené kabelky všech velikostí s kovovými cvočky. Ať už sáhnete po drobném psaníčku nebo pořádné kabele, rozhodně nemůžete udělat chybu. Doplňky jsou obecně vítány, a tudíž si s nimi můžete opravdu vyhrát. Nezbytností jsou výrazné náušnice, náramky a prsteny, čím mohutnější, tím lepší.

    Stejné oblibě se těší široké i tenké pásky, kování je zajímavé, ale není podmínkou. Takový pásek můžete dokonale skombinovat s extra úzkými kalhotami. Ideální jsou červené nebo černé, těmi prvními si získáte pozornost, ty druhé vám vyčarují fantastickou siluetu. Své ano byste měla říct tílkům a tričkům, ty s provokativním potiskem berte přednostně.

    Rockový look si zaslouží třešničku na dortu v podobě dokonalého účesu. Ofinu si vyčešte a natupírujte, a následně ji sepněte směrem dozadu. Vytvoříte tak vysokou vlnu, díky které budete vypadat elegantně, a zároveň neztratíte rebelský švih.

    Přečtěte si také: