Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Plavky: nepostradatelná součást šatníku každé ženy

    10.5.2011, Lucie Kubátová

    Doba prosluněných dní, moře, pláží a hlavně zasloužené relaxace se nevyhnutelně blíží. S jejím příchodem vaši skříň rozzáří pestré letní šaty, hedvábné šátky, sukně a tílka, která jsou v létě naprosto nepostradatelným kouskem. Do botníku se pro změnu vrátí žabky, sandálky anebo baleríny a vaše dlouhé vlasy si pomalu ale jistě začnou opět zvykat na elegantní, v parných dnech neocenitelné, drdoly. A pak jsou tady samozřejmě plavky, sporý kus prádla, který se v hřejivých měsících stává zcela nezbytným.

     

    Není ženy, jež by ve svém bohatém šatníku nenašla alespoň jedny plavky . Každá z vás jistě nějakými disponuje, otázkou je, zda jsou dámské plavky, které jste si koupila, dejme tomu, před pěti lety, stále aktuální.

    I plavky nenávratně podléhají zkáze, a tak se královsky modrý odstín může díky působení slunce proměnit během jediné sezóny ve vybledlou azurovou, aniž to stačíte zpozorovat.

    Ať už se chystáte na dovolenou ke Karibskému moři anebo jen k Máchovu jezeru, udělejte si před odjezdem malou revizi plavek. S těmi, které jsou poškozené, malé či vytahané anebo dávno z módy nemějte slitování.

    Jakmile projde vaše sbírka plavek radikální očistou, mrkněte se po nových modelech. Nosí se jak dvoudílné plavky, tak jednodílné plavky, tudíž se při výběru nemusíte nijak omezovat. Sáhněte po takovém střihu a barvě, která bude lahodit nejen vašim očím, ale bude skvěle korespondovat i s vašimi tělesnými proporcemi. Nebojte se experimentovat, přehnaná a neodůvodněná upjatost vás může zabrzdit v rozletu.

    Pokud nemáte chuť plahočit se z jednoho kamenného obchodu do druhého, vyzkoušejte online nakupování. Je to pohodlné, rychlé a poměrně praktické. Dejte si na čas a z přehršle internetových obchodů si vyberte ten pravý. Na své si můžete přijít například v renomovaném e-shopu www.luxusnipradlo.cz. Tento internetový obchod funguje již šest let a nutno dodat, že se může pochlubit desetitisíci spokojenými zákazníky. V jeho nabídce najdete prakticky vše týkající se spodního prádla a plavek. Na stránkách jsou navíc k dispozici přehledné velikostní tabulky každé z nabízených značek, tudíž se nemusíte trápit obavou z toho, že špatně zvolíte velikost.

    Kolekce plavky 2011 je velmi různorodá, není tedy pochyb, že narazíte na plavky přesně podle svého gusta. Největší předností e-shopu je v každém případě obrovský výběr. Narazíte tu jak na přepychové značky, jako je například Triumph, Felina či Sunflair, které je poměrně těžké sehnat v ostatních internetových obchodech, tak značky méně známé, ale přesto vysoce kvalitní.

    Široká paleta prověřených značek, plavky levné, ale i drahé a luxusní, a hlavně nákup z pohodlí vašeho domova, jsou jednoznačně argumenty, kvůli kterým stojí za to e-shop navštívit.

    Přečtěte si také: