Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Kabelky, které prostě musíte mít!

    6.2.2011, Markéta Vocetková

    Malé, velké, praktické či jen na ozdobu, do divadla nebo do fitness.. O čem že je řeč? O ničem jiném než o kabelkách! Tyto pomocnice nás provází každým dnem a každá z nás dozajista ocení kvalitně vyrobenou kabelku,  s originálně řešeným vzhledem. Jenže jak vybrat tu nejlepší za všech? Zkuste náš jednoduchý návod!

    V první řadě promyslete, za jakým účelem kabelku vybíráte. Zda- li potřebujete prostornou kabelu na dokumenty, notebook a půlku své kanceláře či si vystačíte s elegantním psaníčkem na mobil a rtěnku. Stejně tak je dobré zvážit barvu chtěného kousku – limetková zelená kabelka může být skvělým kouskem na party, ale na zasedání rady ve firmě, kde pracujete, by ji potleskem asi neuvítali. Nebojte se však odvázat i ke kostýmku lze zvolit jinou barvu než jen černou.

    Nyní máte představu – gratulujeme! Nyní je čas, vyrazit na nákupy. Nebojte se, nebudeme vás tahat do chladného venkovního počasí. V pohodlí vašeho domova, najděte ten správný obchod, například Purses-kabelky a nejděte svůj vysněný kousek.  Vybírat můžete z mnoha kategorií – luxusní kabelky, nové modely, psaníčka či velké kabely. Máte jistotu výběru z obrovské škály kvalitních modelů, české i zahraniční výroby.

    Skvělé je, že u každé kabelky vidíte rozměry, materiál a máte jistotu výhodné ceny. Nákup kabelek ale i jiných doplňků si dozajista zamilujete! Zapomínat byste milé dámy neměly ani na svátek sv. Valentýna! Nevíte jak svému miláčkovi naznačit, coby vám měl koupit za dárek? Nechte mu v záložkách odkaz na vámi vybranou kabelku. Nebo naopak překvapte jeho a kupte mu novou aktovku do práce. Kvalitní kůže a moderní design ho jistě potěší!

    Nakupování kabelek online má mnoho výhod - zboží si prohlédnete, hned vidíte z čeho je vyrobené a do jaké kategorie patří. Výhodou je i zaslání kabelky či doplňku až k vám domů, široký sortiment a klid při výběru. Můžete se také poradit s kamarádkou přes facebook či jinou sociální síť, jednoduše tím, že jí na danou kabelku pošlete odkaz. Užívejte si světa kabelek a doplňků!

    Přečtěte si také: