Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Módní trendy na podzim/zimu 2010 - 2011

    25.12.2010, Markéta Vocetková

    Léto pomalu odchází a nastupuje chladný, rozmarný podzim. Toto roční období, plné psího počasí, vám dává ale i určité výhody. Například oblíbené vrstvení oblečení, velké množství kombinací pletených šatů s legíny, různé variace kozaček a lodiček a v neposlední řadě doplňky, které miluje snad každá žena.

    Trendem tohoto podzimu jsou stejně jako minulou sezonu pletené šaty. Jsou teplé, pohodlné, zakryjí naše nedostatky a zvýrazní přednosti.

    Dají se skvěle kombinovat s legíny, silonkami nebo džíny. Vosí pas vykouzlíte koženým páskem, dlouhé nohy zase botičkami na vysokém podpatku. Velká kabelka na loket je stylová, stejně tak praktická na všechny drobnosti, bez kterých se prostě neobejdete.

    Boty, botky, botičky....


    Letošní sezona je na boty opravdu pestrá a vybere si dozajista každá.

     

    Ať jste příznivkyní pohodlných huculí, nebo jste blázen do podpatků, tento podzim si užijete své. Velmi oblíbenými se stávají ohrnovací kozačky. Je-li zima, vytáhnete je ke kolenům, když se oteplí, srolujete je ke kotníkům. Je to výhodná koupě a navíc budete originální, pokud každý den přijdete do práce v jiných botách.

    Zabalte se do teplého...

    K zimnímu počasí patří nepochybně kabáty. A jaké kousky si pro vás připravili módní návrháři letos?


    Mezi nejčastější se řadí klasické jednoduché, elegantní kabátky, často s originálními doplňky a motivy, dále se objevuje rázný army styl a nedbalá elegance. Pokud se vám líbí spíše sportovnější móda, v sezoně jsou trendy i sportovnější saka a volnější kabáty.

     

    Kabátky můžeme kombinovat prakticky s čímkoli. Je jen a jen na vaší fantazii, jaké kalhoty, sukni či legíny k nim zvolíte. Mělo by ale platit jednoduché pravidlo: Elegantní kabát - elegantní oblečení.

    Nikdo by vás asi neobdivoval v luxusním, krásně ušitém kabátku,pokud by viděl, že k němu nosíte tenisky, ve kterých obvykle chodíte běhat.

    Spíše by se vám vysmál.

    A kde shánět? V každém větším obchodě s dámskou módou, popřípadě butiku. Mějte trpělivost a jistě naleznete ten váš vysněný kousek.

    Hlavní je, abyste měla z kabátku a hlavě ze sebe dobrý pocit. V kabátku, který vám padne a cítíte se v něm dobře, si budete hned líp připadat i vypadat.

    A co je třešničkou na dortu?


    Každou ženu by měl zdobit šperk. A téměř každá žena za svůj šperk považuje kabelku. Je to její malý svět, vše co potřebuje s sebou během dne, tam vždy s jistotou nalezne. Každá z vás má dozajista jiný vkus a něco jiného potřebuje. Je proto dobré zamyslet se před výběrem nad tím, jestli kabelku upotřebíte, jestli není příliš velká či malá. To co se jedné zdá výhodné, je pro druhou zbytečná přítěž a naopak.

     

    Vybranou kabelku můžete sladit s šátkem, šálou, páskem či rukavicemi ve stejné nebo ladící barvě.

    Přečtěte si také: