Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Hledáte kvalitní a cenově dostupné oblečení na golf? Stačí si vybrat!

    31.12.2014, Tomáš Skála

    Ať už jste se rozhodli v novém roce vyzkoušet pro vás nový sport – golf, nebo jste zkušenými hráči a potrpíte si na kvalitní, funkční, pohodlné a vzhledově hezké golfové oblečení, určitě byste měli navštívit internetové stránky sport-resort.cz.

    Najdete tady jen vynikající zboží! Např. trička, která se zde prodávají, vynikají pružností materiálů a rychlého schnutí. Nechybí vysoká úroveň ochrany před UV paprsky. A je toho tady mnohem, mnohem víc! Přesvědčte se sami!

    Co vše tady najdete

    Samozřejmostí je oblečení pro pány i dámy. Pro golf si můžete vybírat mezi značkami Odlo nebo Allsport.

    Žádné ženě hrající golf by kupříkladu neměla chybět pohodlná a padnoucí sukně! Právě takovou je stylová golfová sukně Massima od výrobce Allsport. Jde o lehký sportovní model z velmi pohodlného materiálu – 96% PA, 4% EA, 103gr/m2 a UV 40+. Jedná se o střih regular a vybrat si můžete hned ze třech barev: zelené, světlounce růžové a hnědé.

    Nechybí tady ani nejedno dámské golfové tričko, golfové mikiny, vesty nebo kalhoty. Přepadne-li vás špatné počasí, můžete se spolehnout na kvalitní golfové bundy, které vás spolehlivě ochrání před větrem i deštěm.

    I pánové si přijdou na své! Vybírat mohou mezi kalhotami, tričky, vestami a dalším hezkým a funkčním golfovým oblečením.

    Proč právě Sport Resort?

    Jde o prémiovou prodejnu sportovního oblečení i vybavení. Nachází se ve vynikající lokalitě na ul. Vyskočilova 1481/4, Areál BB centrum, Praha 4, má prvotřídní zboží, jedinečný interiér a personál, se kterým budete zaručeně spokojeni. Vybírat můžete různé sportovní zboží od Goldwin, Allsport, Swix, Odlo, Madshus, Alpina, Ulvang, Nodrica, Völkl a Dale of Norway.

    Mimo odvětví golf tady nakoupíte i vybavení pro sjezdové i běžecké lyžování, běh, dále zimní módu, obuv i zavazadla.

    Navštivte jejich webové stránky sport-resort.cz a přesvědčte se sami o neotřelém zboží, které pro vás pečlivě vybírají jen u kvalitních výrobců.

    Přečtěte si také: