Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jaké vybrat spodní prádlo pro muže?

    2.12.2014, Alice Jendelová

    Vybrat správné spodní prádlo pro vašeho drahého, není vždy nejjednodušší. Poradíme vám, jak se trefit druhému do vkusu.

    V podstatě může být výběr správného spodního prádla i rychlou záležitostí. Stačí postupovat podle několika kroků.

    1. Slipy, trenky, boxerky?

    Důležité je se rozhodnout, zda upřednostníte druh prádla, který vás muž rád nosí, nebo zaexprerimentujete a pořídíte mu nějaký jiný kousek. Nejčastěji nosí klasické trenýrky pánské, ale velmi oblíbené jsou i boxerky. Co se týče pohodlnosti, záleží na preferencích samotného nositele. Někomu lépe vyhovují přiléhavé boxerky, jiným zase volnější trenýrky.

    Pozor si však dejte na milovníky slipů, zvlášť pokud byste ráda v blízké době otěhotněla. Podle odborníků na reprodukci je lepší nosit volnější spodní prádlo v oblasti varlat. Více si můžete přečíst zde. A mezi námi. Muži ve slipech jsou méně sexy.

    2. Materiál a velikost

    Nejdůležitější však je dbát na kvalitu spodního prádla. Vybírejte příjemné materiály s dlouhou výdrží. Zásadní také je zvládnout vybrat správnou velikost. Tady se vyplatí nakupovat na internetových e-shopech, kde máte k dispozici i tabulku velikostí včetně jednotlivých mír.

    3. Barva a vzor

    Potom, co vyberete styl a velikost, přichází další rozhodování. Ta správná barva, vzor a značka. Velmi oblíbené jsou u mužů Calvin Klein trenky. Značka Calvin Klein byla založena už roku 1968 a nabízela původně jen kabáty. Už o rok později byla kolekce rozšířena o spodní prádlo, které si vydobylo významné místo ve světovém módním průmyslu.

    S touto značkou máte tedy záruku opravdu kvalitního materiálu, který váš muž rozhodně ocení. A už dávno neplatí, že byste v kolekcích nenašli barevné a vzorované kousky. I když pokud chcete něco divočejšího, doporučujeme vám se kouknout na značku Represent, Infantia nebo Gino.

    Co se týče barev, volte partnerovy oblíbené. Můžete zkusit i vyzkoušet, co je pravdy na tom, že červené spodní prádlo povzbuzuje k sexu. A kupujete-li pro někoho mladého, nezapomeňte, že stylové jsou stylové gumy, které z džínů vykukují.

    Přečtěte si také: