Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jarní nákupy si žádají i novou kabelku

    30.3.2014, Alice Jendelová

    Jaro je spojeno s úklidem a to i šatníku, což leckdy přináší i jeho obnovu. Kromě oblečení ale nezapomeňte také na doplňky. A začněte u kabelky.

    Kabelku si samozřejmě vybíráme především podle příležitosti, ale v každém případě popřemýšlejte, zda vybranou kabelku využijete vícekrát než jednou. A pokud jste ten jarní úklid skříně vzala opravdu z gruntu a potřebujete dokoupit více než jeden model, není nic lepšího, než nakoupit vše na jednom místě.

    Na e-shopu Nová kabelka najdete opravdu kvalitní kožené kabelky, která vám vydrží konečně více než jednu sezonu. A rozhodně se kvůli tomu nemusíte držet při zemi s barvami. Pro jaro se přeci barvy příznačné.

    Ale když už jsme ty barvy zmínili. Existují příležitosti, kam se hodí spíše střídmější tóny. Myslíte ale, že univerzální je jen černá nebo maximálně šedá? Kdepak. Nebojte se trochu odvázat a přestaňte být v kanceláři šedou myškou. Zkuste odstíny hnědé zelené, fialové nebo vínové.

    Od největší….

    Ale vybrat kabelku není jen o barvě, ta je dokonce leckdy až konečným faktorem. Jako první většinou volíme podle velikosti a tvaru. Na každodenní nošení do práce určitě využijete spíše větší a pevnou kabelku. Ideální jsou i kapsičky na mobil, klíče a na zip, kam si můžete dát všelijaké drobnosti, abyste je nemusela v kabelce složitě hledat.

    Na procházky a volnější dny se vám bude hodit zase menší kabelka přes rameno, takzvaná crossbody, kam dáte nejnutnější věci a můžete vyrazit. Bojíte-li se, že cestou něco nakoupíte a věci nebude kam dát, přibalte si ještě skládací látkovou tašku.

    Po nejmenší…

    Jsou ale příležitosti, kam se velké kabelky nehodí a ty přes rameno už vůbec ne. Pro společenské události jsou tu plesové kabelky. Tady budete vybírat především podle barvy. Plesovou kabelku můžete sladit s šaty, šperky nebo botami. Ale pozor už dávno neplatí, že kabelky a boty by měly být ve stejném odstínu. Klidně si vezměte k černým šatům, červené boty a kabelku laďte do černé nebo do barvy doplňků.

    Tak hurá na nákup, ten úklid vám přeci dal zabrat, tak se za to odměňte.

    Přečtěte si také: