Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Buďte svůdnicí! Stačí k tomu opravdu málo

    19.1.2013, Markéta Vocetková

    Cítit se krásná, svůdná a chtěná. Není to těžké, chce to jen trochu cviku asprávný výběr oblečení. Najděte i vy potřebnou inspiraci!

    Asi to známe všechny.  Projdeme po ulici a potkáme slečnu či ženu, která jako by vypadla z přední obálky módního časopisu. Perfektní vlasy, líčení, stylově oblečení a postava bohyně. Řeknete si, že je to jen další zlatokopka, co nemá na práci nic jiného, než se starat o svůj vzhled. Ale je to skutečně tak? Není to jen lehká závist? Některé ženy prostě dokážou být stylové za všech okolností, i kdyby trakaře padaly. Ale to můžete být i vy.

    Vsaďte na vyzývavé oblečení

    Třeba se hezky oblékáte, malujete ani postavu nemáte špatnou, ovšem na párty se pánové otáčí za tou blondýnkou vede vás. Čím to? Nebude to problém vzhledu, spíše toho jak působíte a toho, co z vás vyzařuje. Můžete vypadat jako božská Helena ale v jednoduchých džínech a vytahaném tričku si vás nikdo pořádně nevšimne.  Zkuste se trochu odvázat a prosadit se. Ukažte své přednosti.  Jste vysoká? Ukažte nohy. Vsaďte na elegantní a lehce vyzývavý top například od beate uhse. Stačí i malinká změna a dostaví se patřičný úspěch.

    Nejste příznivcem výstřihů? Svádět můžete i jinak. Říká se, že méně je někdy více. A je to pravda. Divy s mužem dokáže udělat žena v upnutých šatech beate uhse, s krajkovými rukávy a odhalenými zády. Takový typ oblečení je velmi svůdný a přesto nikoho neuráží. Na může působí vábivě ovšem ostatní ženy nemohou říct vůbec nic.

    Existuje mnoho způsobů, jak být svůdná i bez zbytečného odhalování. Sázejte na rafinované a nečekané střihy, například šikmo střižené tuniky, svetry s krajkovými průstřihy či šatičky v sexy barvách. Jakmile budete mít jiné oblečení, budete si připadat jako v jiné kůži. Změní se váš postoj, vyzařování i charisma. 

    A kde že vzít potřebnou inspiraci? Například beate uhse katalog jí nabízí nesmírné množství. Můžete kombinovat  více stylů a outfiů. Je to jen na vaší představivosti a vašem citu k módě. Buďte svůdná , elegantní a stylová. Je to tak snadné.

    Přečtěte si také: