Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Být stylová a neutratit balík? Jde to!

    20.1.2013, Markéta Vocetková

    Sledovat nojenovější módní trendy, mít přehled a občas si také něco pořídit na sebe a to vše velmi snadno? Jde to.

    Máme pár týdnů po Vánocích, vzpamatováváme se z ohromného množství snědeného jídla a pomalu si přivykáme na nový režim. S novým rokem si dáváme nová předsevzetí, nové cíle. Někdo přestává s kouřením, někdo si dá za cíl snížit svojí tělesnou hmotnost a někdo si dá za cíl o sebe více dbát, být stylovější a ženštější. Ale jak na to?

    Inspiraci hledejte všude

    Hezky se oblékat a dobře vypadat není snadnou záležitostí. Existuje mnoho typů žen. Některé by vypadaly kouzelně snad i v pytli od brambor a lidé by si pomysleli, že mají kousek z nejnovější kolekce světového módního návrháře. Jsou to ženy, které mají cit pro módu i jakýsi vrozený talent na kombinování jednotlivých kousků oblečení. Na nich by i malé černé v kombinaci s běžeckými botami vypadaly perfektně. Pak jsou typy žen, které musí přemýšlet a velmi pečlivě kombinovat své oblečení. Vědí, co si mohou dovolit a co už ne, podle svého věku, vzhledu i postavy. Snaží se skrýt nedostatky a ukázat přednosti. A posledním typem jsou ženy, pro které je móda španělskou vesnicí. Ty mají asi nejtěžší úkol, pokud chtějí vyniknout.

    Ať už máte trendy v malíčku či nikoliv, je dobré vědět, kde kvalitně, ale přesto levně nakoupit. Například Halens dámská móda spojuje oba tyto aspekty. Tato značka působí na trhu již několik let a všem je nám více známá pod názvem Quelle. Přes internet či Halens katalog můžete vybírat z nepřeberného množství módních kousků, které se dají sladit do jednotlivých outfitů. Taktéž nabízí i boty a módní doplňky aby váš vzhled byl perfektní.

    Katalogy s dámskou módou neslouží jen pro nakupování. Jsou taktéž zdrojem inspirace a povědomí o nejnovějších módních trendech. Při procházení webu či katalogu si tak uděláte jasnou představu, v jakém duchu se ponese letošní sezona. Díky nesčetnému množství variant a velikostí oblečení si vybere každá žena, od mladých slečen až po seniorky. A ani na pány a děti se nezapomnělo. I pro ně jsou zde připraveny kolekce nejnovější značkové módy. Tak hurá vybírat.

    Přečtěte si také: