Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Kotníkové boty stylovým doplňkem outfitu

    11.12.2012, Markéta Vocetková

    Svůj volný čas trávíme různě. Chodíme po nákupech, sportujeme a navštěvujeme různé podniky. Co si při tom vzít na sebe? A jaké boty? Kotníkové boty jsou ideálním řešením každé situace!

    Být vždy in a oblečená podle nejžhavějších trendů a vypadat stylově, není jednoduchá záležitost. Vědět, co a jak zkombinovat tak, aby člověk nevypadal jako strašák do zelí, ale naopak elegantně, chce buď osobního stylistu nebo velmi dobrý vkus. Taktéž je to věcí šatníku a kotníkové boty by měly rozhodně být jeho součástí.

    Jedny boty – milion možností!

    Džíny, sukně, legíny. Ať vás napadne jakýkoliv outfit, kotníkové boty se k němu hodí. Na nohou sportovců je můžete vidět celá desetiletí a ačkoliv se tento trend zachoval mezi hráči dodnes, kotníkové boty Nike začínají být populární i mezi obyčejnými lidmi. A důvod? Není to jen otázkou vzhledu a stylu. Boty s vyšším lemem jsou velice pohodlné, dají se nosit ke každému oblečení a například pro pány jsou v zimě vhodnou alternativou dámských kozaček.

    Asi největšími fanoušky jsou mladí lidé. Obdivujíc své pěvecké idoly, které taktéž nosí kotníkové boty Adidas, zpívají a baví se po ulicích i v klubech s pocitem, že nosí stejné boty jako jejich ikony. Není výjimkou, že boty jsou navrženy právě těmito celebritami. Můžete si tak pořídit boty od známých zpěváků a zpěvaček, sportovců či jiných osobností.

    Boty ukazují povahu člověka. Uzavřený a zásadový člověk si koupí jednoduché, klasické boty. Rebel si koupí jedny tenisky, které mu vydrží mnoho let a neřeší, že z nic odpadla guma, tkaničky mají uzly, které nikdy nikdo nerozvázal a na špičce se tvoří žralok. A ti, kdo uznávají styl a módu, nosí kotníkové boty. Často zdobené a extravagantní, někdy střídmé a elegantní.

    Dříve se kotníkové boty nosily pod džíny, nyní je to přesně obráceně. Boty se staly stejně jako kabelky a čepice doplňky outfitu a měly by tedy být dobře vidět. Jsou dokonce případy, kdy si jako první věci na osobě všimnete bot. Často si říkáte, jak sehnat podobné či stejné. V takovém případě doporučuji spíše než kamenné obchody s konfekčními typy bot, internetové obchody, zaměřené na konkrétní zboží. Nabízí vám pohodlný nákup a mnohem širší výběr sortimentu.

    Botky jsou taktéž vhodným dárkem pod stromeček. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým. A buďte styloví!

    Přečtěte si také: