Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Stylové oblečení pod stromeček je tou správnou volbou

    12.11.2012, Markéta Vocetková

    Blíží se nám čas Vánoc, což znamená i čas dárků. Jestli uvažujete nad koupí oblečení, zkuste to letos jinak než jen v podobě ponožek a pyžam. Překvapte kvalitními kousky z Itálie či Francie.

    Teploty padají pod mrazivou hranici nuly, noci se prodlužují a pomalu nám začíná krásné období zimy. Těšíme se na pečení cukroví, radost z prvního sněhu a stavění sněhuláků. Společně s padajícími vločkami sněhu se nám do duše vpíjí kouzelná atmosféra Vánoc, vůně svařeného vína a sladkých kořeněných perníčků. A s Vánoci je neodmyslitelně spojeno i darování dárečků. A co vy letos dáte svým blízkým pod stromeček?

    Měkké dárky vám už hrůzu nahánět nemusí

    Obvykle si přejeme pod stromečkem nalézt parfémy, elektroniku, kosmetiku, šperky či jiné praktické věci. Jakmile vidíme dárek, bez přesných tvarů, zhrozíme se představou ponožek, pyžama či jiného oblečení, které je obvykle absolutně mimo náš vkus. S trpkým úsměvem poděkujeme a rychle se vrháme na jiný dárek. Osobně jsem toho názoru, že měkké dárky nemusí být vždy na škodu. Jde spíše o výběr než o dárek samotný. I oblečení může velice potěšit.

    Stačí jen znát vkus člověka, kterého chcete obdarovat a máte napůl vyhráno. Oblečte svého přítele do stylové pánské košile, uvidíte, jak se rázem ze všedního muže stane lev salonů a velký elegán. Podívejte se, jakou velikost nosí, a vyberte si z obrovského výběru stylového pánského oblečení. A pokud není zrovna přes košile, pánská trička nebo pola také nejsou špatnou volbou.

    Obzvlášť mladé slečny nebo i stylové dámy potěší dámské šaty, které si lze vzít na párty či střídmější pouzdrové šaty do práce. Oblečení jako dárek může opravdu potěšit, pokud víte jak na to. Když navíc zvolíte správný obchod, se stylovými kousky, máte téměř stoprocentní jistotu, že nešlápnete vedle. Ovšem překvapený výraz člověka, který očekává ponožky či pyžamo a dostane stylové oblečení, je k nezaplacení.

    A kde tyto stylové kousky objevit? Máte ne výběr. Jistě, můžete chodit od jednoho obchodu k druhému a probírat se oblečením, nebo zvolit příjemnější cestu. Sednout si v pohodlí domova k internetu a dárky si jednoduše vybrat v kvalitním e-shopu se značkovou italskou či francouzskou módou. Dárky si objednáte až k vám domů a vyhnete se zbytečnému stresu i hektickému prostředí přeplněných nákupních center.

    Překvapte letos své blízké oblečením, které doopravdy ocení!

    Přečtěte si také: