Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vrásky už vám nemusí dělat vrásky!

    7.10.2012, Markéta Vocetková

    Skrýt svůj věk a připadat si věčně mladá. I přes pokročilou moderní dobu čas zastavit neumíme. Umíme však zastavit tvorbu vrásek. Jak? Například správnými potravinovými doplňky.

    Mít porcelánově hladkou pleť, krásné smyslné rty, husté a zdravé vlasy a postavu bohyně. To si asi říká každá žena, když vidí světově známou modelku na přední straně módního časopisu. Poté si uvědomí, že ne všechno je tak úplně pravda a že retuše v počítačích umí divy a s úsměvem odejde od pultíku s tiskovinami. Je ovšem pravda, že většina žen by si přála mít hezčí pleť…

    Péče o pleť je nezbytná

    Už babičky nám říkaly, že make-up škodí pleti, způsobuje vrásky a stárnutí kůže, a proto bychom jej měly nosit co nejméně. Možná to bývala pravda před pár desítkami let, nyní už je to ale nesmysl. Ba právě naopak, většina make-upů obsahuje složky, které pleť zušlechťují, brání tvorbě vrásek či nadměrnému vzniku akné. I sebelepší make-up je třeba přes noc odlíčit.

    Vrásky jsou naší vizitkou

    Vějířovité vrásky kolem očí, při úsměvu, působí u některých mužů strašlivě sexy. Vzpomeňte si například na George Clooneyho. I přes svůj pokročilý věk působí nesmírně šarmantně a smyslně. Ovšem žena si takovéto kouzlo věku dovolit nemůže. Je to pro ni špatná vizitka, ukazující na její věk. Jak tedy proti vráskám bojovat a jakou před nimi zvolit prevenci?

    Bojujte zvenku i zevnitř

    Většina žen v pozdním i v mladším věku používá různé krémy na podporu krásy pleti. To je naprosto v pořádku, ovšem stálo by za úvahu, podpořit krémy taktéž doplňky stravy, které obsahují kolagen proti vráskám. Kolagen je přírodní složky, která se běžně vyskytuje v našem těle a je součástí všech našich buněk. Pokud kolagen začne mizet, způsobí ochabnutí kůže a vrásky. Je tedy ideální jej brát jako běžnou prevenci či jako léčbu již vzniklých vrásek.

    Navíc, kolagen se neprojeví jen na kráse vaší pokožky. Příznivě se projeví na hustotě a délce vlasů, na síle vašich nehtů a celkovém zdraví. Nechte se i vy zlákat a objevte svou pravou krásu i vy!

    Přečtěte si také: