Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Stříbrné a ocelové šperky tím pravým dárkem na Vánoce

    1.10.2012, Markéta Vocetková

    Pomalu se nám blíží čas podzimu a s ním spojeného nákupního šílenství ohledně Vánoc. Vyřešte letos nakupování elegantně z pohodlí domova a věnujte dárek, který má opravdu smysl. Věnujte krásný šperk.

    Listí se barví do všech možných odstínů, které najdete na malířově paletě. Léto nám mává z dálky a loučí se s námi, zatímco nám podzim otevírá náruč a zima mu kouká přes rameno. Není to tak dlouhá doba, která nás dělí od zimních vánic, sněhu, ale i Vánoc a radostné nálady. A co se pojí s Vánocemi? Jednoznačně vánoční dárky!

    Dárek vybraný s láskou potěší nejvíce

    Na Vánocích je krásná jejich symbolika. Nemusíte dávat člověku dárek za miliony, aby byl šťastný. Dárek vybraný s určitou myšlenkou či důvodem potěší zrovna tak a mnohdy i mnohem více. Například stříbrné přívěsky na krk, které symbolizují přátelství a lásku, stříbrné náušnice, po kterých dcera strašlivě touží, ale nechce se jí utrácet peníze za další pár. Jsou to maličkosti, ovšem maličkosti mění svět i myšlení člověka.

    Stříbrné řetízky jsou krásným doplňkem v každém věku. Mohou být jemné a decentní či naopak výrazné, masivní a provokující. Každá žena ale i muž, jsou naprosto rozdílní, mají jiný vkus, ovšem jedno mají společné – lásku ke kvalitnímu šperku. Šperkem nikoho neurazíte, ba právě naopak. A jestli nepreferujete stříbrné šperky, je tu pro vás dokonalá alternativa a tou jsou šperky z chirurgické oceli.

    Chirurgická ocel je vhodná pro alergiky, protože nezpůsobuje vyrážky a podráždění kůže. Výhodou je i nepřeberné množství stylů a designů, ve kterých se šperky z oceli vyrábí. Manžel může mít řetízek z masivní oceli a vy naopak náramek z jemně tepaného kovu.

    Osobně doporučuji ocelové šperky nakupovat ve specializovaných prodejnách či e-shopech. Jednak tím ušetříte čas, ale také peníze. Na výběr máte z mnoha kategorií a máte jistotu, že stejný šperk jen tak někdo mít nebude. E-shop nabízí výhodu většího výběru, pohodlného nákupu bez stresu a spěchu.

    Nechte se i vy okouzlit krásou ocelových a stříbrných šperků. Udělejte radost sobě i svým blízkým…

    Přečtěte si také: