Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vyberte si toho správného pomocníka pro vaše vlasy

    28.9.2012, Alice Jendelová

    Chcete mít vlasy, jako kdyby vás učesal kadeřník každý den? Je to jednoduché, stačí si pořídit pár pomocníků a zvládnete to hravě.

    Bez kartáče to nepůjde

    Kartáče na vlasy už nejsou jenom hřebeny s několika drátěnými štětinami, ale nástroje, které vám o vlasy pečují. Pokud máte navíc neposlušné vlasy, kartáč vám pomůže je lehce zkrotit. Skvělý je například kartáč s inovační funkcí, díky kterému budou vaše vlasy jemné a lesklé. Na fénování se zase mohou hodit kulaté kartáče pro objem nebo kartáč pro rovnání vlasů. V poslední době se těší oblibě i vyhřívací kartáče, zajistí vám zářivý a hladký povrch vlasů a navíc mají antistatické účinky. Zakoupit si můžete i cenově výhodné sady kartáčů.

    Fén vám může pomoci k objemu

    S tímto pomocníkem můžete dokázat divy. Fén na vlasy není jen k vysoušení, když zvolíte ten správný, může vám pomoci k objemu, kudrlinám či naopak rovným vlasům. Určitě doporučujeme ionizační fény, které jsou k vašim vlasům šetrné, dodávají jim lesk a zanechávají je hladké. Pomáhají udržovat správnou hydrataci a zafixovat barevný odstín vlasů. Praktické jsou fény s ovládáním, kdy si navolíte typ vlasů, aby je fén nijak nepoškodil. Velice praktické je i tlačítko COOL, tedy studený vzduch a najít můžete i fény, které jsou tiché. Navíc se vyrábějí v tolika barvách a designech, že je těžké jim odolat.

    Chci kudrnaté vlasy, žehlička či kulma?

    My říkáme oboje. Kulma na vlasy vám vytvoří jakékoliv druhy kudrlin, které chcete. K dostání jsou různé průměry, navíc si můžete usnadnit práci a pořídit si kulmofén, který vlasy vysouší a zároveň již tvaruje. Keramické kulmy vám zajistí protiskluzovost vlasů, s kterými se tak výrazně lépe pracuje. Pokud si často barvíte vlasy, můžete zkusit kulmy s funkcí Color Save, která zajistí optimální teplotu pro barvené vlasy a poskytne jim tak maximální ochranu.

    Pokud střídáte rovné a vlnité vlasy, je pro vás ideální žehlička. Vybírat můžete z neuvěřitelné škály přesně podle vašich požadavků. Žehličky na vlasy se vyrábějí pro různé typy vlasů, menších i větších velikostí s mnoha funkcemi a z různých materiálů. Oblíbené jsou nyní keramické žehličky, které jsou velmi šetrné k vašim vlasům. Vyzkoušejte třeba žehličku, která má Ultimate povrch s odlesky z pravých perel nebo takovou, která vám spolu s teplem vypouští do vlasů vitaminovou emulzi. Na trhu jsou nyní žehličky, které se rychle nahřívají, mají pojistky, když je necháte omylem dlouho zapnuté a velmi lehce se s nimi pracuje.

    Nemůžete se rozhodnout, co pořídit jako první? Podívejte se na celé sady a můžete tak výhodně zakoupit například fén s žehličkou do tisícovky. Prodávají se i sady s několika nástavci takže žehlíte, vlníte, krepujete a to vše s jedním produktem.

    Přečtěte si také: