Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Uhrančivý pohled skrz umělé řasy

    20.9.2012, Dominika Drahovzalová

    Po gelových nehtech se na poli kosmetických úprav objevila nová zkrašlovací technika a velmi rychle se stala neméně úspěšnou. Boom v současné době prožívá aplikace umělých řas. Kdo by nechtěl přímo vesmírný pohled budoucnosti?

    Většina kosmetických salónů již teď poskytuje službu prodloužení či zhuštění umělými řasami. Pohled si můžete nechat rozšířit snad do všech rozměrů. Můžete si nechat nastavit na své řasy delší, dobarvit či přidělat k nim permanentní linku. Zkrátka dosáhnout vesmírné dokonalosti. Ovšem je třeba myslet na přirozenost, abyste nakonec nevypadali spíše jako mimozemšťan.

    Kosmetička se přizpůsobí vašemu přání a během zhruba hodiny vám aplikuje umělé řasy. Ty pak vypadají dokonale, nemusíte je upravovat ani se o ně bát několik měsíců. Vaším úkolem je jen oslňovat okolí. Díky slevovým voucherům, kterých je nyní na tuto službu velké množství, vás navíc nepřijde celý proces ani moc draho.

    Pořídit si umělé řasy na léto asi láká nejvíce. Znamená to nebát se rozteklé řasenky při potopení se v bazénu ani po noci ve stanu. Je třeba ale myslet na chlor a sluneční paprsky, které umělé hmotě nepomáhají, a tak je možné, že o svůj pohled přijdete dříve než obvykle.

    Obdobně jako je tomu u dorůstajících nehtů, i vaše řasy po čase vytlačí ty umělé. Může dojít k odlomení nebo vypadnutí implantátu. Děje se tak většinou postupně. Musíte si dát pozor i na časté mnutí očí a podobně. Včasné doplnění vám ale krásu znovu navrátí a stojí méně než celé nové řasy. Vaše kosmetička vám navíc samozřejmě poradí co dělat, abyste si řasy udržely co nejdéle.

    Jde to i přirozeněji?

    Jistě! Stejně, jako si gel můžete aplikovat i na své nehty, nejen na ty umělé, stejně tak si můžete nechat upravit i své vlastní řasy. Velmi efektně působí natočení řas. Procedura probíhá podobně jako trvalá na vlasy, ovšem je mnohem méně agresivní. Natočení řas vám pak vydrží zhruba tři měsíce.

    Pokud máte řasy dostatečně dlouhé, může mít jejich natočení stejný efekt jako umělé prodloužení. Nemusíte se přitom obávat postupného vypadávání, které nepůsobí příliš dobře. Nakonec si můžete nechat ještě řasy také obarvit. Ušetřit si tím práci s řasenkou.

    Trvalá na vlasy je samozřejmě levnější, ale ne každému stačí. Salóny obvykle nabízí všechny tyto metody. Volba je jen na vás.

    Přečtěte si také: