Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Stravujeme se zdravě: Vsaďte na kouzla finské přírody!

    18.4.2012, Radka Kapuciánová

    Zima už je sice u konce, ale spousta lidí nepřijímá dostatek vitamínů ani v létě, i když je to značně jednodušší. Všude kolem vidíte stánky s čerstvým ovocem a zeleninou, od jara jsou ve městech farmářské trhy, na vesnici si každý pěstuje doma nějaký ten svůj oblíbený druh ovoce a zeleniny. Co ale dělat, když víte, že i přes veškerou snahu do sebe nedostanete dostatek vitamínů?

    Řešení je snadné – doplňky stravy. Leckdo z vás už je určitě zkusil. Někdo má zkušenosti dobré, jiný špatné, ovšem to už je zapříčiněno výběrem konkrétních tabletek. Tendence je taková, že opět začínáme tíhnout k produktům přírody, a tak kdo z nás využívá koncentrovaných vitamínů, zvolí jistě přírodní doplňky stravy.

    Nyní už nemusíte vybírat pouze v lékárnách či drogeriích ale samozřejmě i na internetu. Rychle a jednoduše, v klidu svého domova si vyberete takové přípravky, které vám budou vyhovovat. A pokud si nevíte rady? Pak tu právě pro vás funguje online poradna, kde vám v co nejbližší možné době odpoví lékař, takže se nemusíte bát špatného výběru. Online poradnu samozřejmě můžete využít i na jakýkoliv dotaz ohledně zdravotního problému. K dispozici jsou též kvalifikovaní odborníci v oborech pediatrie, správné výživy, neurologie, onkologie atd.

    Přírodní doplňky stravy jsou dovezené z Finska a jsou vysoce kvalitní a účinné (za což mluví i fakt, že všechny výrobky prochází schvalováním u specializovaného lékařského grémia.

    Pokud patříte do některé z ohrožených skupin (manažeři, seniory, vrcholové sportovce apod.), může se vám hodit například ubiquinol megacaps, který skvěle funguje proti únavě, přepracování, nadměrnému bušení srdce, ateroskleróze, hypertenzi a dokonce i proti nadmíře cholesterolu.

    A jestliže patříte k těm, co trpí na bradavice, mohl by se vám hodit candimis. Ten působí i proti nejrůznějším zánětům a střevním potížím.

    Pokud vás trápí cokoli jiného, zavítejte na internetové stránky a nechte si poradit od kvalifikovaných pracovníků.

    Přečtěte si také: