Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Shamballa 1024: Energie, která vás povede!

    7.4.2012, Michaela Sýkorová

    Kdo se někdy nezamyslel nad fungováním toho velkého koloběhu, kterému říkáme svět. Člověk už přišel s řadou teorií, včetně duchovna a energií jako třeba shamballa, ale i reiki. Každý má právo na vlastní názor, ale přiznejme si, že ne vždycky dáváme alespoň malou šanci věcem, které ne tolik chápeme. Přitom ale stačí otevřít se něčemu, co už nehodláme vnímat jako duchařinu či blbost, protože to prostě někdo řekl.

    Při nalezení cesty k pochopení vás povede shamballa 1024. Jde o druh léčení, který funguje na bázi telepatie a často je zaměňován za reiki, která je ale jen jednou z několika součástí celého systému shambala. S jejich přispěním dojdete během patnácti minut k poznání vlastního Já. Jde o takové duševní propojení. Určitě záleží na pohledu jedince, jestli tomu chce věřit nebo se s předem připravenou myšlenkou: „Šambala je nesmysl.“ otočí a pohrdavě odkráčí pryč.  Nemálo kdy, tak ale jedná, protože tomu nerozumí a dokonce se i bojí nad tím víc zamyslet.

    Není nic špatného na tom žít aspoň trochu prakticky, i když spíš proto, že to tak společnost prostě vyžaduje. I přes to všechno by se měl člověk povznést a dát šanci hlubšímu zamyšlení. Shambala 1024 je tu od toho, aby vám k tomu pomohla a i za přispění reiki vás oprostila od starých pochybností.

    Někdo se od mala přiklání ke svému bohu a je jedno, jestli je to křesťanský bůh, židovský Hospodin nebo Alláh. Je to zkrátka to něco, co jsme už zapomněli nebo zasunuli do pozadí, ale pořád to nějakým způsobem vnímáme. Já osobně tomu říkám Energie, stejně jako to popisuje www.shamballa-reiki.cz. Celistvost, která nás všechny obklopuje, naplňuje a spojuje.

    Princip, který shamballa 1024 jinak také šambala 1024 nabízí je systém multidimenzionálního léčení. Naučíte se, jak zharmonizovat tělo i duši a hlavně, jak pochopit okolí i sebe sama. Shambala 1024 se soustředí na pravdu, že všechno spolu souvisí a tvoří, tak celek. Není náhoda, že na jedné straně planety zamává motýl křídly a na té druhé vybuchne sopka nebo vznikne hurikán.

    Možná se vám podobná přirovnání a výrazy zdají jako otřepané klišé, ale shamballa 1024 to vidí jinak. Vždyť logicky každá akce vyvolá reakci. Od drobností jako je dítě, kterému upadne na chodníku zmrzlina, přes člověka který po ní uklouzne až k lékaři, který mu ošetřuje jeho zranění a vyhne se tak autu, které by ho bývalo srazilo, kdyby se kvůli poslednímu pacientovi dostal z práce dřív. Když pak zvážíte nespočet faktorů, které na nás běžně působí, prostě musíte dojít k závěru, že všechno se vším souvisí, přesně jak nejen shamballa 1024 nebo reiki uvádí. Všichni hledáme usmíření a harmonii. Věřte, že v životě se to bez pomoci povede jenom málokomu. Nechte se proto vést a najděte ji sami v sobě!

    Přečtěte si také: