Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zažeňte nudu nevšedními zážitky!

    13.2.2012, Michaela Sýkorová

    Už jste někdy sjížděli divokou řeku? Ptali jste se někdy sami sebe jaký to je asi pocit skákat s padákem nebo se potápět na otevřeném moři? Určitě alespoň jednou za čas přijde na člověka myšlenka si vyzkoušet něco troufalejšího. Je sice hezké, když se věnujeme práci nebo rodině, ale nikdy neuškodí, když člověk tak trochu zařádí a přijde na jiné myšlenky.

    Pro náročnější povahy jsou adrenalinové zážitky skvělým vyžitím a nejlepší možností jak trávit volný čas.  Navíc jen málokdo se může pochlubit, že kdy letěl stíhačkou, projel se v opravdovém tanku nebo letěl letadlem, které mu pilot dovolil po krátké instruktáži i řídit. Většina věcí, které tak známe jenom z akčních seriálů a filmů se tak může stát doslova hmatatelnou skutečností. Je konec dnům, kdy jste seděli u televize a tak trochu záviděli všemožným hercům a herečkám jejich možnosti a hlavně zážitky. Nemusíte snít o létání, ale rovnou si objednat let balónem nad oblíbenou destinací, kterou jste vždycky chtěli vidět z vrchu.  Pokud ale důvěřujete raději mašince, která má motor, tak zvolte vrtulník.

    Jde o jedny z vůbec nejkrásnějších zkušeností, které můžete získat nemluvě o tom, že se perfektně hodí tyto zážitky jako dárek pro vaše blízké. A to zahrnuje partnera, kamarádku nebo třeba rodiče. Potěšit můžete prostě každého a sami si u toho také užít spoustu zábavy. Je pravda, že ne všichni se cítí ve svém živlu, když zrovna visí hlavou dolů na laně při bungee jumpingu. V tom případě se nabízí celá další škála činností a aktivit, které se dají vyzkoušet.

    U žen nikdy nic nezkazíte dobrou masáží. Nejčastěji klasickou, kdy se odplaví starosti všedního dne a člověk se konečně uvolní, ale také například čokoládovou nebo za pomoci lávových kamenů. I zdánlivě obyčejná věc jako je romantický víkend v hotelu nebo lekce tance se mohou proměnit v jedny z nejlépe prožitých chvil ve vašem životě.

    Nevšední zážitky dostanou i vás. Kdo by totiž nepodlehl příjemně strávenému času s přáteli, ať už tu mluvíme o kutálení se z kopce v zorbingové kouli nebo relaxaci v kosmetickém salonu, kdy si uděláte den jenom pro sebe. To může samozřejmě zahrnovat nejenom ženy, ale i muže, kteří by se neměli stydět za to, když se o sebe chtějí také trochu víc starat. Každý najde to, co mu vyhovuje. Střízlivější povahy si v klidu užijí svojí hodinku jógy a ti divočejší z nás se pořádně vyřádí při výuce střelby. Prožívejte život na sto procent a vstříc novým zážitkům.

    Přečtěte si také: