Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Pořídit si nový automobil přes internet? A proč ne?

    3.11.2011, Lucie Veselková

    Zvažujete nákup nového automobilu a nemáte čas obcházet nejrůznější prodejce či dokonce autobazary? Pak vyzkoušejte revoluční novinku v nakupování, Automotomat, nový slevový server, kde je možné koupit si nové auto s výraznou slevou!

    Že se bojíte, abyste případně nekoupili zajíce v pytli? Není třeba, ničeho takového se obávat nemusíte. Server nabízí pouze nová, neojetá auta a motorky, a proto je zde záruka samozřejmostí!

    Tento server má rozhodně jedno velké plus, a tím je originalita. Oproti ostatním slevovým stránkám nabízí jiný sortiment a individuální přístup k zákazníkovi.

    Každý den je na stránce k prodeji jeden automobil či motorka, v případě, že se vám nebude zrovna nabízený vůz zamlouvat, pak není nic snazšího, než si počkat na den následující, kdy bude k mání jiný druh vozidla.

    Vzhledem k tomu, že stránka nenabízí službu v kadeřnickém studiu, ale hovoříme zde o prodeji automobilů, je celkem logické, že postup zpracování objednávky a samotné převzetí se bude lišit od ostatních slevových serverů. Pokud se rozhodnete nakoupit vozidlo na Automotomatu, pak počítejte s tím, že bude potřeba složit zálohu, na účet prodejce ještě předtím, než dojde k samotnému převzetí zboží.

    Stále nejste přesvědčeni, zda je pro vás nákup vozidla přes internet tou pravou volbou? Možná vás přesvědčí možnost, otestovat si vozidlo před samotným nákupem. Ano, čtete správně, server, respektive prodejci, nabízí možnost testovací jízdy.

    Slevový server spolupracuje pouze s profesionálními prodejci nových automobilů, kde je záruka spokojenosti garantována. Nebuďte tedy nedůvěřiví a otevřete dveře novému projektu. Nakonec se přesvědčíte, že vaše volba byla správná. Už jen ta představa, kdy ležíte doma s manželem u krbu a na internetu si společně vyberete ten nejvhodnější automobil pro vaši rodinu, je k nezaplacení. Ušetříte nejen čas, který byste museli strávit při návštěvách autosalonů, ale ještě zrealizujete téměř celou transakci v pohodlí domova.

    Slevový server nabízí mimo prodeje automobilů a motorek také doplňující služby, jako je zřízení povinného ručení či havarijního pojištění. Možná by nebylo od věci zamyslet se také nad zprostředkováním leasingu či úvěrů. Domnívám se, že tato služba by rozhodně přilákala více zájemců o koupi automobilů či motorek, přeci jen nejsou všichni lidé tak bohatí, aby si mohli dovolit koupit auto v hodnotě půl milionu a ještě za to zaplatit v hotovosti. Pravdou však zůstává, že život bez auta si dnes dokáže představit málo kdo. Zkrátka a dobře automobily jsou nezbytnou součástí našeho života. Zavítejte tedy na již zmíněný server, třeba to budete právě vy, kdo se rozhodne pro nákup nového automobilu přes internet.

    Přečtěte si také: