Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Ochranné fólie – jediný způsob, jak ochránit displej mobilního telefonu

    30.10.2011, Lucie Veselková

    Svůj první mobilní telefon jsem dostala, když jsem chodila do deváté třídy základní školy. A moji rodiče tenkrát měli pocit, že jsem marnivá a kladli si otázku, k čemu mi vlastně bude. Dnes má mobilní telefon každé dítě v první třídě. Samozřejmostí jsou chytré telefony neboli smartphone.

    Tyto telefony doslova zavalily trh s mobilními telefony, a není se čemu divit, jejich funkce jsou geniální. Díky vašemu HTC se dozvíte, kdo z vašich přátel je online na sociálních sítích, iPhone nabízí nejrůznější aplikace k fotoaparátu. Komu by se tedy nelíbilo pořídit si díky těmto aplikacím fotku, kterou je za normálních okolností možno pořídit pouze se speciální čočkou.

    Chytré telefony jsou zkrátka v kurzu, ovšem abychom svému mazlíčkovi prodloužili životnost, měli bychom se zamyslet nad vhodnými doplňky. Neodmyslitelnou součástí vašeho telefonu by měla být fólie, která zaručeně ochrání displej před otisky prstů, škrábanci a podobně.

    Ochranných fólií je hned několik, primárně se dělí na čiré, matné a zrcadlové.

    Čiré ochranné fólie jsou základním typem folií, znamená to tedy, že plní základní funkci, a sice že ochrání displej vašeho mobilního přístroje.

    Matné fólie jsou druhým typem ochranných fólií. Na rozdíl od čirých fólií matné fólie minimalizují odlesk, takže displej je bez problémů viditelný na přímém slunci.

    Posledním typem ochranných fólií jsou fólie zrcadlové. Na rozdíl od čirých fólií jsou údaje na displeji viditelné pouze tehdy, je-li aktivní podsvícení. V momentě, kdy se podsvícení zhasne, promění se displej v zrcadlo, a tudíž si nikdo nepovolaný nebude moci přečíst, co máte na displeji.

    Samozřejmě, je velmi důležité správné nalepení fólie na displej. I přesto, že je aplikace velmi jednoduchá, nabízíme vám malý návod, jak na to. Otřete displej jemným hadříkem, abyste odstranili případné nečistoty. Sejměte fólii z podkladu a rovnoměrně ji nalepte na displej. Při aplikaci dávejte pozor, aby se vám nevytvořily bubliny. Fólie neobsahují agresivní lepidlo, znamená to tedy, že je šetrná k displeji telefonu a po jejím odlepení nezůstanou na displeji žádné stopy.

    Ochranné fólie mají několik výhod, jak již bylo řečeno, tak zabrání poškrábání displeje telefonu, zároveň zabraňují zanechání otisků na displeji a v neposlední řadě prodlužují životnost jak displeje, tak telefonu.

    Nezbytnou součástí, převážně u nás žen, je mít stylové pouzdro. Poptávka po moderních pouzdrech je veliká. Můžeme mít bez problémů pouzder hned několik v různých barvách a designech. Proč nemít na každý den jedno a volit barvu pouzdra podle svého oblečení nebo nálady? Nejvíce pouzder je samozřejmě k mání na internetu. Buďte stylové a poohlédněte se po nějakém novém pouzdře, a navíc pokud si koupíte pouzdro na stránkách chytremobily.cz, dostanete navíc jako dárek 1 ks ochranné fólie zdarma.

    Přečtěte si také: