Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Slevy, kam se podíváte! Při předvánoční horečce se hodí, ne?

    17.10.2011, Radka Kapuciánová

    Všichni jsme o nich už slyšeli. Stávají se hitem posledních měsíců – řeč je o slevových serverech. Po ohromném úspěchu v zahraničí pokračují se získáváním si nových zákazníků i v České republice. Zpočátku jsme jich mohli na českém trhu najít jen pár, nyní už jich je naopak tolik, že v nich zákazníci pomalu ztrácí přehled. Navíc se hromadné slevy denně mění; o to je orientace v nabídce komplikovanější.

    A právě proto vznikl portál Slevy4u.cz, který se snaží seskupit všechny slevové nabídky na jedno místo, což je ve finále výhodné jak pro zákazníky, tak pro majitele firem nabízející své služby či produkty. Zákazník získá požadovanou službu či produkt se značnou hromadnou slevou, obchodník prodá a ještě si k tomu udělá reklamu.

    Další výhodou (vedle tolika nabídek slev, které najdete přehledně seřazené na jednom jediném místě) je, že stačí jen pár kliknutí a můžete najít konkrétní slevu, a to díky několika odkazům umístěným na straně stránky. Najdete zde skupinové slevy seřazené podle měst, ve kterých jsou nabízeny (dnes již navíc není nabídka omezena pouze na Prahu či Brno, jako tomu bylo zpočátku fungování slevových serverů) a podle kategorií, do nichž slevy můžeme zařadit, což nám ušetří čas i nervy, jelikož se nemusíte zdlouhavě probírat nabídkou například kosmetických procedur ani poukazů do restaurací, když hledáte něco konkrétního – například místo pro vaši pohodovou dovolenou.

    Stačí jediné kliknutí a rázem se vám nabídnou slevy v kategoriích: jídlo & pití, krása & kosmetika, kultura, umění & kina, pobyty & cestování, služby, wellness & masáže, zboží, zážitky, sport & fitness a též kategorie „ostatní“.

    Pokud vás však zajímá nejen samotná sleva, ale i poskytovatel slev dané služby či produktu, můžete si přečíst informace přímo o zdroji (zprostředkovatele slevy mezi prodávajícím a kupujícím či konkrétně o firmě nabízející konečný produkt). Na serveru najdete i funkci Hlídače slev, díky němuž nemusíte promeškat žádnou nabídku, která by se vám mohla zamlouvat.

    Na slevových serverech najdete mnoho nabídek, které mohou být krásnými a originálními dárky – třeba i na blížící se Vánoce…

    Přečtěte si také: