Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Seriál Vánoční horečka: Další várka inspirujících tipů na skvělé dárky!

    17.10.2011, Natalie Postlerová

    Blíží se zima. Snad všichni máme tento čas spojený s vánočními svátky. To také znamená, že nastává období nákupů. Někdo si je užívá, někdo je nesnáší a jsou i lidé, kteří v předvánočních nákupech vidí smysl celého svátku. Je ale jisté, že bez nakupování se o Vánocích rozhodně neobejdeme.

    Shánět vánoční dárky je radost pro lidi, kteří rádi obdarovávají své blízké. Určitě každému se však někdy stalo, že nemohl přijít na opravdu dobrý dárek pro někoho blízkého. Snažíme se vymyslet něco originálního, co by druhého potěšilo, ale většinou skončíme u něčeho příliš praktického a neosobního.

    Ženám se většinou lépe shánějí dárky pro své kamarádky nebo maminky. Často se však stává, že po určité době další nápady na originální dárky už zkrátka nemáme. Pokud sháníte nějaké neokoukané a nápadité dárky k Vánocům pro ženy, jistě se inspirujete na webu Škeble.

    Tento e-shop nabízí obrovské množství produktů, které se hodí nejen pro ženy. Můžete si vybírat buď v módu produktů nebo dárků. Ten produktový je uspořádán podle místa využití. To znamená, že si můžete vybrat, zda chcete dárek určený pro upotřebení v koupelně, kuchyni nebo kanceláři. Dárkový mód je uspořádán podle příležitostí, na které se dárky hodí. Můžete si vybírat z dárků k Valentýnu, pro rodiče, pro děti atd. Zvláštní podskupinou jsou dárky originální, které, jak název kategorie napovídá, jsou opravdu velmi originální a nápadité. Pokud máte na dárek vyhraněný určitý finanční obnos, který nechcete překročit, jistě využijete možnost roztřídění dárků dle ceny.

    Zkrátka je jen na vás, jestli chcete koupit něco praktického, užitečného, avšak originálního nebo spíše něco vtipného, co vaši kamarádku nebo maminku rozesměje.

    Pro ty, co hledají spíše něco praktického, je tu například velký výběr souprav pepřenek a slánek, avšak ne ledajakých. Nádobky jsou ve tvaru kamenů, žárovek, robotů, kaktusů, nebo dokonce mozku. Takový dárek je tedy praktický, ale zároveň velmi neotřelý, takže obdarovaného rozesměje.

    Pokud pro vás praktičnost dárku nehraje velkou roli a hledáte hlavně něco originálního, jistě vás zaujme třeba koupací čepice ve tvaru maliny nebo ďáblíka. S toustovou formičkou s mřížkou zase můžete hrát piškvorky na svém toustu místo čtverečkovaného papíru. Velmi originální jsou také palcové rukavice pro kuřáky s otvorem na cigaretu. A co je velmi praktické - Smart Finder. Toto zařízení slouží k vyhledávání věcí, které často nemůžeme najít, např. klíčí nebo dálkového ovládání.

    Nyní máte možnost najít skutečně originální dárky, které opravdu potěší. Navíc díky nákupu z domova ušetříte i váš čas.

    Přečtěte si také: