Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Seriál Vánoční horečka: Tipy na skvělé dárky, dokud je ještě čas

    16.10.2011, Radka Kapuciánová

    Vánoce se nám nezadržitelně blíží, a tak už mnoho z nás začalo přemýšlet o vhodných dárcích pro naše rodiny, přátele a blízké. Jistě má spousta lidí kolem sebe známé, kteří nevědí, co nám pořídit, a tak mimo dárků pro ostatní vybíráme něco pěkného i pro sebe.

    Osobně, jako žena, dávám přednost dárkům originálním; věcem, které bych si sama nejspíše nekoupila. Jistě to znáte – nový hrnec do kuchyně jistě potěší, raději byste ale dostala nějakou osobnější a originálnější pozornost. Nedávno jsem přemýšlela, čím by mě mohl někdo potěšit, a narazila jsem na několik opravdu skvělých věcí. Na sportování, při kterém u sebe nemohu mít mobil ani klasické náramkové hodinky, by se mi hodily silikonové hodinky, které jsou nejen příjemné na nošení, ale hodí se jak na sport, tak i na denní nošení. Zaujaly mě též hřejivé polštářky, které jsem měla možnost osobně vyzkoušet, a musím konstatovat, že tohle je skvělý dárek pro ženy, které trpí v zimním období zmrzlýma rukama. Skvělé a velmi romantické jsou lampiony přání, na které si můžete napsat cokoli, co máte na srdci, a lampion následně vypustíte k obloze. Domnívám se, že hitem letošních Vánoc budou háčky na kabelky – to jsou perfektní dárky pro ženy, skvělé, krásné a praktické věcičky.

    Pokud stejně jako já milujete koupele, především pak ty noční, kdy se samy (či s partnerem) zamknete v koupelně a vychutnáváte si chvilky klidu a pohody, ovšem už vás nudí obyčejné bublinky, pak se vám jistě zalíbí malá plovoucí věcička, která vám vykouzlí fantastickou podvodní show.

    Nedávno jsem však narazila na něco skutečně báječného – doplňovatelný miniflakon na parfém. Skvělá věc pro ty z nás, kteří mají své oblíbené parfémy jen ve velkých baleních, která s sebou nechceme tahat všude, kam jdeme.

    Jak vidíte, je spousta nejrůznějších možností, jakými dárky se můžeme rozmazlovat. Pokud dnes sháníte originální dárky, jistě již víte, že dnes je jich na trhu nespočet. Stačí si jen vybrat.

    Přečtěte si také: