Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vydělávejte na tom, co milujete – investiční diamanty

    5.10.2011, Lucie Veselková

    Trendem současné doby je investovat, existují různé typy investicí, můžeme například investovat do akcií, do nemovitostí nebo do diamantů. Do diamantů! My ženy přece diamantům neodoláme, tak proč na nich ještě nezbohatnout?

    Diamantové šperky už samy o sobě představují velkou investici. Proč investovat právě do nich? Ať již hovoříme o diamantových špercích nebo o investičních diamantech, obojí představuje maximální koncentraci bohatství. Neexistuje srovnatelná hodnota v ekvivalentním objemu. Diamanty jsou nejstabilnější investicí posledního desetiletí a v průběhu času jsou vyhodnocovány jako nejstabilnější investice vůbec. Investice do diamantů má minimální riziko, a i v dobách krizí jsou diamanty považovány za jistou investici, kterou lze zúročit až 30 % ročně

    Diamantové šperky jsou od pradávna součástí pokladů a různých korunovačních klenotů. Diamanty - to je svým způsobem diskrétní bohatství; pokud nechcete, nikdo je nevidí, jen vy.

    Diamanty jsou považovány za nadčasový dar a neznám ženu, která by jimi nebyla okouzlena. Dnes si například nedokážeme představit na veřejnosti jakoukoli celebritu bez krásných diamantových šperků. Estetická hodnota diamantu je patrná již na první pohled, nepředstavují jen racionální investici, je to vášeň.

    Diamanty jako dar vždy vyjadřují hloubku a velikost vztahu k obdarované osobě. Je to dar, na který se nezapomíná. Na druhou stranu také představují velmi dobrou investici, u které je možnost uplatnit odpočet DPH.

    Investiční diamanty jsou efektivní úschovou majetku. V současné době je do diamantů ukládáno 7 % disponibilních prostředků občanů EU.

    Diamanty, nebo i samotné diamantové šperky, je možno považovat za nezničitelnou investici především díky svým výjimečným fyzikálním vlastnostem. Diamanty jsou nejtvrdším materiálem naší planety a jsou odolné vůči všem chemickým sloučeninám a vysokým teplotám. Z toho důvodu je investice do diamantů nejvýhodnější investicí, neboť diamanty – jak praví dávné moudro - jsou věčné.

    Přečtěte si také: