Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • I půjčka se vám může přizpůsobit - "americká hypotéka"

    8.9.2011, Markéta Vocetková

    V dnešní době je hospodaření s penězi těžší a těžší. Ceny potravin, léků i spotřebního zboží se zvedají a většina platů stagnuje, nebo dokonce klesá.  Vyjít s měsíčním platem se stává téměř zázrakem, a pokud nastanou nečekané výdaje, bývá problém s nedostatkem hotovosti. Třeba taková rozbitá lednička. Tato situace může nastat v jakékoliv domácnosti a její řešení nebývá příjemné. Stejně tak sezonní nákupy jsou zátěží pro naši peněženku. Nákup pomůcek dětem do školy, Vánoce či narozeniny.

    Pokud ve vašem životě taková situace nastane, je dobré vědět, jak ji vyřešit, a to co nejrychleji, efektivně a bez problémů. Ideálním řešením je smart půjčka, kterou můžete využít jakkoliv a na cokoliv. Ve světě je známá jako nebankovní americká hypotéka a její výhody vás ujistí o její praktičnosti. Peníze přijdou vhod i v případě, že máte závazky z minulosti, kterých se chcete zbavit, ale nemáte zrovna dostatek finanční hotovosti.

    Hlavní výhody hypotéky jsou jasné – především je to její flexibilita. Je neúčelová, nemusíte tedy uvádět důvod, na co peníze potřebujete. Oceníte profesionální a individuální přístup ke každému klientovi. S každým žadatelem se domluví smlouva na míru. To je velká výhoda. Nejste omezeni strohou smlouvou, která platí pro všechny. Uzavřete si svou vlastní, takovou, která vám padne.

    Praktické využití naleznete i ve výši půjčky, kterou si chcete vzít. Půjčit si můžete menší částky již od 4 000 korun. Možné jsou i větší částky až do 50 000 Kč. Pokryjete tak nečekané krátkodobé i dlouhodobé výdaje. Pokud si říkáte, že půjčka pro vás nepřichází v úvahu, neboť jste si již půjčili jinde, nezoufejte. U smart půjčky se rejstřík dlužníků neprověřuje, peníze tedy může získat téměř každý. Navíc při pravidelném a dostatečném splácení není třeba ručitel.

    Smart půjčka se zřizuje velmi snadno. Žádost si podáte pomocí internetu; přes jednoduchý dotazník. Jeho vyplnění vám zabere pár minut a veškeré potřebné smlouvy vám přijdou domů poštou. Ušetříte si tedy i čas, který byste strávili běháním po bankách. To už stojí za úvahu, nemyslíte?

    Přečtěte si také: