Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Pořiďte si nové plavky a oslňujte víc než ostré letní slunce!

    1.7.2011, Veronika Vycpálková

    První letní den už je dlouho za námi a počasí, zdá se, se rozhodlo dostát své povinnosti a být letní. Školní rok už mele z posledního a všichni nedočkavě čekáme na prázdniny anebo alespoň na nějakou tu dovolenou a pořádný relax.

    Dovolenou výhodně pořídíte jako last minute, u plavek je tomu ale spíše naopak. Právě v této době, kdy se lidé po práci uchylují k bazénu anebo do blízkosti rybníků, kde hledají osvěžení, je na trhu to největší množství plavek. Je to samozřejmě z toho důvodu, že módní společnosti větří nedočkavost slečen, žen a dam, které se měsíce trápí dietou, aby si v letních dnech mohly koupit alespoň o velikost menší plavky, které ukazují co nejvíce.

    Plavky pro sezonu 2011 se hrdě hlásí ke svěžesti léta, a tak nebude těžké sehnat dámské plavky v živých barvách a se všemožnými vzory. Na konzervativnější z vás samozřejmě čekají plavky jednoduché či jednobarevné, které sklidí úspěch každý rok. Držet se hesla, že v jednoduchosti je krása je mnohdy to nejmoudřejší, co můžeme udělat.

    Bikiny jsou nejoblíbenějším typem plavek a to zejména u mladších žen s dokonalou postavou. Nezakrývají zbytečně ani kousek těla navíc, což je výhodné pro ty, co si zakládají na bezchybném opálení. Nabídka je rok od roku větší, proto kromě mnoha motivů můžete vybírat také mezi velkým množstvím střihů.

    V případě, že se necítíte pohodlně ve dvoudílných plavkách, nemusíte mít strach, že jste automaticky out. Dvoudílné plavky jsou sice nejběžnější a v módních obchodech na ně narazíte bez výjimky, ale není to jediná vkusná varianta. Jednodílné plavky se také staly terčem zájmu mnoha návrhářů, a tak je seženete v různých módních střizích a s vylepšeními, které se soustřeďují na zakrytí a naopak zvýraznění různých partií těla.

    Hitem léta jsou monikiny. Jde o plavky, které mohou být buď jednodílné obohaceny různými prostřihy anebo plavky dvojdílné, které jsou nějakým zajímavým způsobem spojeny. Monokiny jsou velmi nevšední a jistě s nimi na pláži či na koupališti zazáříte, ale je třeba podotknout, že jsou naprosto nevhodné na opalování. Málo kdo by byl rád za opálený pruh uprostřed břicha a podobně.

    Přečtěte si také: