Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Relax, který potřebujete, nemusí trvat týdny

    21.6.2011, Markéta Vocetková

    Každým dnem se blíží doba dovolených, odpočinku a relaxu na pláži či na horských túrách. Týden či dva dovolené a vy se vracíte do práce naplněni optimismem a radostí. Zní to jako slova z pohádky, a bohužel ne vždy se nám taková dovolená vydaří.  Někdy nám to nedovolí finanční situace, jindy šéf v práci a někdy také třeba problémy v rodině. Ať už jsou nepříjemné elementy jakékoli, nemusí nám to zkazit vyhlídky na hezkou dovolenou a chvíle klidu úplně.

    Naštěstí existuje levná, ale zároveň kvalitní varianta dovolené, která potěší nejen vás, ale i přítele, manžela, dceru či prarodiče. V nabídce firem, které zprostředkovávají kratší pobyty jak v Česku, tak v zahraničí, můžete vybírat z velké škály služeb. Svůj odpočinek tak můžete prožít v lázních po celé republice, kde si užijete luxusní wellness pobyt s kamarádkou či na horách v zahraničí na adrenalinovém pobytu s manželem. Výběr je rozmanitý a každý si najde to pravé.

    Pobyty nemusí sloužit jen k odpočinku. V nabídce jsou i pobyty speciálně zaměřené na tvarování a zeštíhlení postavy, posílení svalů a celkového lepšího pocitu ze sebe sama. K tomu slouží wellness pobyty pro ženy. Můžete si zarelaxovat, nabrat nové síly do pracovního světa a zároveň se zbavit přebytečných faldíků.

    Ideálním dárkem k výročí může být romantický víkendový pobyt s nádhernou večeří pro dva. Lásku je třeba živit a krásné zážitky jsou tím nejlepším, co můžete pro svého partnera zařídit. Pokud mu chcete věnovat něco, co si užije sám, věnujte mu sportovní zážitek.  Samozřejmostí jsou zájezdy zaměřené na zážitkovou gastronomii, jako je ochutnávka vín či piva.

    Každý tak může dostat to, po čem touží. Odpočinek, relax, příjemný pobyt u vody či naopak dny plné adrenalinu a sportu. Jsou vhodné pro všechny, jejž se chtějí pobavit, odpočinout si nebo pro sebe udělat něco dobrého. Každý má právo se rozmazlovat! Zkuste využít lákavých nabídek a užít si mnoho zážitků za malé peníze. Určitě to bude stát za to.

    Přečtěte si také: