Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vizitka aneb Nutnost, bez které se dnes neobejdete

    9.6.2011, Lucie Kubátová

    (PR) Mobilní telefony, notebooky, elektronické diáře a celá řada dalších technických vymožeností je v dnešní době pro mnoho lidí takřka nepostradatelná. Platí to jednak v osobním, ale zejména v pracovním životě. Úkolem techniky je usnadnit člověku jeho pracovní povinnosti, lépe je zorganizovat, a tím ušetřit jeho drahocenný čas.

     

    Krom těchto relevantních technických pomůcek je tu pochopitelně ještě spousta drobností, které byste v zájmu budování své kariéry neměli opomenout. Jednou z nich jsou osobní vizitky. Pro někoho detail, pro jiného nepostradatelná nutnost. Shodou okolností právě tento detail má tu moc odlišit pouhého amatéra od člověka, který to se svou profesí myslí vážně.

     

    Věřte tomu nebo ne, ale právě vlastní vizitka je jedním z atributů, který vám před vašimi klienty dodá na vážnosti. Pokud například rozjíždíte vlastní podnikání, a obzvláště, pokud ve své práci denně komunikujete s lidmi, vizitky by se pro vás měly stát nezbytností. Zaprvé kvůli tomu, že když vás o ni váš obchodní partner požádá, nebudete muset použít oblíbenou výmluvu, kdy obratně sáhnete do kapsy, chvíli v ní budete zamyšleně šátrat, a následně s hraným překvapením oznámíte, že vám vaše navštívenky musely právě dojít, a zadruhé proto, že vaše vizitka je v podstatě vaší reklamou. A jak známo, reklama se nesmí podcenit.

    Ať chcete, nebo ne, vaše úspěšnost navazovat nové obchodní vztahy se do určité míry odvíjí od vaší schopnosti zanechat správný dojem, a také kontakt v podobě kvalitně provedené navštívenky. Obdarujete-li potenciálního obchodního partnera po vydařeném pracovním obědě umaštěným ubrouskem s vyrytým číslem vašeho telefonu, nečekejte, že o vás bude smýšlet jako o noblesním podnikateli.

    I já jsem se po zralé úvaze rozhodla nechat si vyrobit vlastní vizitky. Svou roli v mém případě sehrála cena a rychlé zhotovení. Nadchl mě portál www.novevizitky.cz, který ve své nabídce dokázal hravě skloubit oba mé požadavky. Adekvátní cena a tisk do 24 hodin jsou jednou z priorit, kterou se tato firma může pyšnit. Ráda si dělám věci po svém, a proto jsem využila možnost bezplatného stažení softwaru, jež je určen pro návrhy vizitek. Za pomoci šablon od profesionálních grafiků a vlastní kreativity tak může vzniknout navštívenka, která bude do puntíku splňovat vaše představy. Odpadl mi tak výdaj za grafické zpracování, což mi ve finále umožnilo pořídit si větší množství vizitek, než jsem měla původně v plánu.

    Přečtěte si také: