Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Biolampa Biostimul, přítel vašeho zdraví

    3.6.2011, Silva Pokorná

    Už v dávných dobách lidé objevili pozitivní účinky světla na lidský organismus. Světlo nás ovlivňuje jak po fyzické, tak i po psychické stránce. Moderním a šetrným způsobem léčby světlem je použití biolampy. Její účinky jsou ověřené; biolampu využívá mnoho lékařů a wellness center.

    Pro domácí použití je určen ryze český výrobek, Biolampa Biostimul, která využívá nejnovější metodu světelné terapie tzv. Fotonyx. Léčba polarizovaným červeným světlem, které Biolampa Biostimul využívá, aktivuje samoléčebné procesy v organismu, posiluje imunitní systém, urychluje regeneraci tkání, potlačuje bolest a přispívá také ke snížení spotřeby léků. Podle hodnoty vlnové délky působí na různé tkáně cíleně, bezbolestně a bez vedlejších účinků.

    Biolampa Biostimul tak přináší možnost, jak léčit lehčí i závažnější zdravotní problémy jako jsou bolavé klouby, záněty, vředy, ekzémy, běžná nachlazení, alergie a mnoho dalších potíží v domácím prostředí. Díky své snadné obsluze je tato biolampa vhodná pro každého bez rozdílu věku. Nabízí dvě možnosti napájení a díky tomu je vhodná i na cesty. Má moderní design a elegantní balení. Cenově je přístupná a přitom velice kvalitní.

    Biolampu je možné použít nejen u dospělých, ale i u dětí a kojenců. V tomto případě se využívá nižší intenzita a kratší doba působení, protože dětský organismus reaguje na léčbu rychleji. Biolampa Biostimul se u malých dětí nejčastěji používá při léčbě rýmy, průduškových onemocnění, léčbě odřenin a výborné výsledky dosahuje při léčbě atopického ekzému. Malé děti jsou nástupem do kolektivu vystavovány velkému množství virů. Pomocí biolampy můžete jednoduše posílit jejich imunitní systém.

    Přesvědčte se sami o všestranném využítí biolampy Biostimul a objednejte ještě dnes na stránkách www.e-lecba.cz. Součástí každého balení je i praktický mobilní držák. S biolampou mají osobní zkušenosti, na stránkách naleznete množství praktických rad a komplexní návod, jak správně biolampu používat.

    Přečtěte si také: