Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Žena a mobil: změňte operátora, zavoláte si víc!

    9.5.2011, Dagmar Čechová

    Ženy a telefonování jsou nerozlučná dvojka. Od doby, kdy vlastní snad každý člověk mobilní telefon si už nikdo z nás nedokáže přestavit den bez jeho použití, natož aby bez něj opustil domov.

    Televizní obrazovky na nás chrlí nekonečné množství reklam upozornění a dobrá třetina z nich se týká mobilů a mobilní operátorů. Není jediná nabídka, která by nezněla lákavě, a tak je poměrně těžké si vybrat to pravé. Lídrem na trhu s největším množstvím zákazníků však může být jen jeden, a je jím mobilní operátor T-Mobile.

    Ačkoliv není na našem trhu nejstarší, je v současné době T-Mobile operátor s nevyšším počtem zákazníků, a to díky své široké nabídce tarifů a dalších služeb. To vám může potvrdit před pět milionů občanů České republiky, kteří ke konci loňského roku tyto služby využívali.

    A co do jejich nabídky patří? Především to jsou velmi oblíbené paušální tarify T-Mobile Kredit 300, Kredit 500, Kredit 750, Kredit 1000 a jejich HITové varianty. Tyto tarify jsou velmi populární především u mladých lidí – fungují jako tzv. kredit, částku tedy můžete využít libovolně podle potřeby na volání nebo SMS, nevyužitý zbytek se vám pak převádí do dalšího měsíce. U HITové varianty ještě dostanete 20% kreditu navíc, a to zdarma!

    Mezi mladými lidmi je také velmi oblíbený tarif BAV SE nebo BAV SE s Mých5, jde totiž o nejlevnější tarif na trhu. Za 99,- Kč měsíčně můžete posílat libovolný počet SMS na pět vámi zvolených čísel. T-Mobile ale nabízí služby nejen pro mladé – tarify řady Podnikatel jsou, jak už název napovídá, určeny podnikatelům s různým vytížením. Jsou vhodné nejen na volání a SMS, ale i na datové přenosy nebo zahraniční hovory.

    Samozřejmě to nejsou jenom paušální tarify, které T-Mobile nabízí – velice populární je i paušální internet na cesty. T-Mobile dále poskytuje i mobilní bankovnictví, internetovou samoobsluhu a samozřejmě i odměny za věrnost. Je fajn vědět, že na vás váš mobilní operátor myslí i v případě, že si u něj nekupujete nový telefon nebo neprodlužujete smlouvu.

    Přečtěte si také: