Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Kvalitní ložní prádlo je ozdobou každé ložnice!

    8.5.2011, Lucie Kubátová

    (PR) Pokud jste se rozhodli pro zásadní přeměnu ložnice, měli byste mít na paměti, že váš kreativní zásah si zaslouží nejen nábytek, doplňky a stěny, ale také vaše postel. Protože právě ona je to, co dělá ložnici ložnicí. Je třeba, abyste se v ní cítili co nejlépe, jedině tak totiž dosáhnete kvalitního spánku. Výběr matrace, peřin a polštářů je otázkou zvyku a pohodlí a záleží čistě na vás, jak se k němu postavíte. Řada lidí ovšem zapomíná, že stejně důležité je i ložní prádlo.

     

    Kvalitní povlečení a k němu vhodně zvolené prostěradlo není jen pomyslnou třešničkou na dortu, jak se mnozí domnívají. Pokud vám záleží na tom, aby se vaše ložnice stala oázou klidu, místem pro odpočinek a relaxaci, je dobré zařídit si ji přesně podle vlastních představ.

    Klíčová je v tomto případě správná barevná kombinace. Tvrzení, že na barvě ložního prádla nijak nesejde, je mylné. Budou-li zdi vaší ložnice korespondovat s barvou povlečení či menších ozdobných polštářků, celá místnost bude působit daleko příznivějším dojmem. Věřte, že ložnice hýřící barvami ala masky z brazilského karnevalového původu ve vás klidnou a pozitivní atmosféru rozhodně nevyvolá. Pestrost ano, ale uměřeně. Styl každý pes, jiná ves, je v tomto případě naprosto nevhodný.

    Hledáte-li inspiraci, vyzkoušejte například e-shop společnosti Darré Náchod. Tato renomovaná firma má výrobu ložního prádla v malíčku. Bohatě postačí, když zabrousíte na jejich stránky a prolistujete katalog. Velkou výhodou je fakt, že Darré Náchod nabízí ložní prádlo hned v několika materiálech, tudíž preferujete-li krepové povlečení před flanelovým, v e-shopu ho najdete hned v několika různých provedeních.

    Kromě klasických rozměrů 140x200 centimetrů narazíte v nabídce firmy i na atypické míry prodlouženého či francouzského povlečení. Nevyhovuje-li vám ani jeden z výše zmíněných rozměrů, máte možnost nechat si ušít originální ložní prádlo na míru. Povlečení má tu moc zkrášlit každou ložnici, už jen proto je skvělou investicí.

    Přečtěte si také: