Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Tipy na dovolenou: Jizerské hory

    6.5.2011, Radka Kapuciánová

    Ať už se chystáte na delší dovolenou či chcete vyjet ven z města jen na víkend, navštivte Jizerské hory! Ubytujte se v horském penzionu, zapomeňte na každodenní starosti a jen relaxujte…

    ubytování v Jizerských horách je vám k dispozici rekreační horský penzion nacházející se na krásném tichém a klidném místě a přeci v srdci Jizerských hor. Penzion Jizerky stojí na okraji lesa, kam si můžete udělat pěknou procházku, též má vlastní zahradu, kde se nalézá dětské hřiště s houpačkami, pískoviště, trampolína a ohniště. Grilovat můžete i v zimě, a to v indiánském týpí. Workoholici jistě ocení, že i na dovolené budou mít přístup k rychlému internetu díky wi-fi připojení dostupnému v celé chatě.

    Je jedno, jestli vyrážíte sami ve dvou, s rodinou či partou přátel – rezervovat si samozřejmě můžete jediný pokoj, ovšem v případě rezervace celého objektu máte jistotu skvělé ceny. Pokoje jsou 2 – 5lůžkové, celková kapacita objektu je 25 – 28 lůžek. Pokud si zde uděláte delší dovolenou, jistě oceníte možnost využít pračky, která se též nachází přímo v penzionu.

    Při špatném počasí můžete čas trávit ve společenské místnosti vybavené krbovými kamny, DVD přehrávačem a televizí se satelitem. Zapůjčit si můžete i společenské hry, takže i o zábavu máte postaráno.

    Hlady jistě nebudete. Zajistit si můžete polo- či plnou penzi a v případě, že si budete chtít uvařit sami, máte možnost využít plně vybavené kuchyně, která je vám stále k dispozici. Na jídlo si ovšem můžete zajít i do nedalekých restaurací.

    Pokud do Jizerských hor míříte mimo relaxace i za sportem, jistě si přijdete na své. V létě se můžete oddávat turistice i cyklistice, v zimě pak zamiřte do některého z lyžařských areálů či na Jizerskou magistrálu, ráj pro běžkaře.  Přímo v objektu si můžete půjčit i nějaké sportovní vybavení.

    Jestli tedy ještě nemáte vybranou svou dovolenou, zkuste Jizerské hory – ubytování je příjemné, příroda krásná, a hlavně - možnost mít co dělat za jakéhokoliv počasí je přesně to pravé pro ideální dovolenou v Čechách.

    Přečtěte si také: