Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Horolezecká škola RockJoy: žijte aktivně, skály už čekají!

    22.4.2011, Dagmar Čechová

    (PR) Horolezení a baulderové stěny jsou už nějakou tu dobu v kurzu. Kdo to nezkusil, jako by nežil. Ale co když jste nikdy po skalách – ať už těch opravdových nebo těch umělých – nikdy nelezli? Pak je tu horolezecká škola RockJoy.

    Horolezecká škola RockJoy, v současnosti vedená Janem Horákem, která funguje jako součást horolezeckých škol Marmot, už na našem trhu existuje nějaký ten pátek. Jak už název napovídá, jde o školu pořádající kurzy lezení po horách a skalách v přírodě, ale i ve městě na umělé stěně. Lezení je jejich vášeň a snaží se jej zprostředkovat i ostatním. Jejich filozofie je jednoduchá – svým klientům se věnují v malých skupinkách o maximálně čtyřech lidech – osobní přístup je tak jednoznačně zajištěn. Nedůležitější je pro samozřejmě bezpečnost a radost z lezení.

    Lezení vás láká, ale nemáte ani ponětí o vybavení, ani o tom, kde ho koupit? To však není problém, RockJoy provozuje i internetový obchod RockJoyshop, kde si vše potřebné můžete koupit. Najdete zde značky jako Marmot, Edelrid, Travellunch nebo Sterlin Rope, které patří mezi horolezci mezi ty nejpoužívanější. Jako účastníci kurzu horolezecké školy RockJoy budete mít navíc 5% slevu.

    Pokud si však zatím nechcete nic kupovat, můžete využít i horkou novinku - půjčovnu www.Horolezeckapujcovna.cz.  Tak si můžete veškeré vybavení vyzkoušet a najít to, co vám bude nejvíce vyhovovat. Pokud si pak vybavení zakoupíte na e-shopu RockJoyshop, vrátí se vám půlka nebo dokonce celé půjčovné.

    Horolezecká škola RockJoy nabízí opravdu širokou nabídku kurzů – pro začátečníky zde jsou kurzy základů lezení na umělé stěně I., kde si užijete 4x dvě hodiny lezení. Po absolvování budete schopní lézt po umělé stěně už sami. V kurzu základů lezení na umělé stěně II se pak připravíte na lezení na přírodních skalách a můžete přistoupit k náročnějším kurzům jako je lezení po ledovcích, pískových skalách nebo kurz lezení via ferrata venku. A pak už to všechno můžete předvést vašim přátelům, kteří budou jen tiše závidět.

    Přečtěte si také: