Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jedete do Ostravy? Poradíme, kde se ubytovat!

    26.3.2011, Michaela Rochovanská

    Pokud se chystáte strávit několik dní ve třetím největším městě republiky, máte možnost se usídlit v hotelu Veronika, který nabízí příjemné ubytování za dostupnou cenu.

    Ostrava je město, které se mění z průmyslové zóny v moderní metropoli Moravskoslezského kraje. Díky tomu se stává atraktivním nejen pro tamější obyvatele, ale také pro turisty. Nabízí se i jako vhodné místo při výběru dovolené. Moravské město láká na hory a „ostravské Hradčany“. Vyhlášená Stodolní ulice pak přiláká ty, kteří rádi vyrazí za zábavou a užívají si bujaré mejdany.

    Vše na dosah ruky

    Při prvním plánování na několikadenní výlet přichází v úvahu otázky, kde se zabydlet. Pátráte-li po ubytování v Ostravě za příznivou cenu, nabízíme řešení. Je jím hotel Veronika, který se nachází v městské části Vítkovice. Ta se rozkládá nedaleko od samotného centra, do kterého je výborné dopravní spojení. Díky tomu budete mít sportovní i kulturní vyžití na dosah ruky.

    Pokoje jsou moderně vybavené

    Moderní hotel v Ostravě poskytuje tři kategorie ubytování – Standard, který nabídne levné ubytování v Ostravě, Lux a Speciál. Poslední zmiňovaný typ je určen pro dlouhodobé hosty a je zařízen tak, aby se v něm návštěvníci cítili jako doma.

    Ve všech kategoriích ubytování najdete pokojové jednotky s připojením na internet, které umožňuje bezdrátové wi-fi zdarma.

    Tento hotel v Ostravě nabízí čtyřicet šest pokojů a sto dvě lůžka. Návštěvníci mají na výběr z jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojů. Jejich součástí jsou nové koupelny s vanou (případně se sprchovým koutem) a WC. Pokoje mají výhled do dvora nebo na náměstí.  Levné hotely v Ostravě tedy nemusí být vůbec nekvalitní!

    Neodolatelně labužnické švédské stoly

    Na dobrém jídle si budete moci pochutnat v restauraci Club Restaurant Veronika, kterou naleznete v přízemí hotelu. Hosté mají k dispozici nabídku vydatných snídaní formou oblíbených švédských stolů. Restaurace Veronika je otevřena každý všední den.

    Přečtěte si také: