Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • CHICODERM - novinka na atopický ekzém a ošetření pokožky

    3.3.2011, Veronika Vycpálková

    (PR) Řada výrobků CHICODERM představuje nový rozměr péče o pokožku. Symbolizuje bližší propojení tradiční medicíny s jemností a účinností přírodní kosmetiky. Produktová řada nabízí balneoterapii, mast a gel.

    Balneoterapie na atopický ekzém CHICODERM

    Balneoterapie je odvozena od slova balnea, které znamená koupel. Jde tedy o poměrně příjemný léčivý proces, kdy se oddáváme hřejivé koupeli s léčivými složkami. Právě kožní lékařství využívá balneoterapii hlavně při léčbě chronických kožních onemocnění, jako je lupénka a také atopický ekzém.

    Mast na atopický ekzém CHICODERM

    Tato mast využívá silné léčivé síly Čekanky obecné. Mast díky své konzistenci pomáhá bylinnému extraktu prostupovat co nejhlouběji do jednotlivých vrstev pokožky a tím pomáhá zabezpečit co nejlepší efekt, kterého se dá docílit díky aplikaci této masti na postižená místa. Mast je doporučeno používat buď samostatně, anebo v rámci uceleného programu CHOCODERM a to k ošetření a prevenci opruzenin, podrážděné a suché pokožky a terapii kožního ekzému. Mast se aplikuje na šupinatou, popraskanou kůži k jejímu celkovému promaštění.

    Gel CHICODERM

    Gel je určen k ochraně a ošetřování pokožky. Je dobré ho využít zejména v momentě, kdy je pokožka skutečně vysušená, protože gel ji, spíše než například mast, hydratuje. Gel zajišťuje kromě účinné hydratace také tvorbu přirozeného ochranného filmu z lipidů.

    Ucelený program kombinuje balneoterapii a následné intenzivní ošetření díky tělové masti a gelu, díky kterým pronikají aktivní látky také do nejhlubších vrstev epidermis. Řada přípravků CHICODERM napomáhá korekci suché, podrážděné pokožky, kožního ekzému, stárnutí, ale také k účelné prevenci. Tuto přírodní kosmetiku jistě ocení jak maminky, tak také jejich miminka. Přírodní složení zajišťuje, že jde o přípravky vhodné i pro ty nejmenší.

    Proč právě Čekanka obecná?

    Blahodárné účinky čekanky se dají využít jak vnitřně, tak také jako složka účinných mastí na ekzémy, opruzeniny a vředy. Má protizánětlivé účinky, které jsou právě v případě ekzémů, vyrážek a opruzenin žádoucí.

    Léčivá řada CHICODERM je k dostání ve Vaší lékárně, nebo také přímo na stránkách výrobce www.evitality.cz.

    Přečtěte si také: