Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Užijte si nejen aktivní víkend na horách

    28.2.2011, Michaela Rochovanská

    Prožijte krásný víkendový pobyt na čerstvém vzduchu. Krušné hory nabízejí jak podmínky pro romantické poznání krásné přírody, tak samozřejmě dnes tolik populární sportovní vyžití.

    Pohádkové prostředí, jež zajisté Krušné hory v severních Čechách nabízejí, láká nejen tamější horaly a sousední obyvatelstvo, ale také lidi z dalekého okolí. Momentálně lze v krásné malebné krajině prožít poslední zimní dny.

     

    Pobyt se čtyřnohými společníky

    Zasněženou krajinu si můžete užívat při pobytu v místních horských chalupách s kachlovými kamny. Jelikož Krušné hory nabízejí především aktivní trávení volnočasových aktivit, přichází s nabídkou co nejrozmanitějších víkendů. Můžete tak vybírat například mezi krušnohorským outdoorovým, relaxačně-regeneračním či snowkitting víkendem anebo dokonce husky víkendem.

    Poslední zmiňovaný víkendový pobyt lze prožít krušnohorské prostředí za doprovodu čtyřnohých přátel. V nejvýše položené vesničce Sasku či Tellerhauseru, které se nachází v těsném příhraničním okolí, se blíže seznamujete se sportováním v doprovodu psího spřežení. Sami si také můžete ozkusit jízdu na lyžích nebo se spřežením. V případě úspěšného zvládnutí nelehké jízdy se psy obdrží sportovci Musherský diplom.

     

    Připravte se na letní radovánky

    Ač se to nezdá, teplé letní počasí nás už zanedlouho opět navštíví. Prožijte slunné dny volna v přírodě. Při krušnohorském pobytu můžete využít příjemnou wellness péči, nebo opět lze využít aktivně stráveného času. Výběr už je na vás.

    Máte rádi adrenalin? V nádherné severočeské přírodě se můžete oddat lukostřelbě nebo dobrodružného horolezectví.

    Pokud se však chcete vznášet v oblacích, a to doslova, zkuste nabídku jiného druhu adrenalinu. Zvolte si horský pobyt specializovaný na zážitky z létání. Ty vám umožní padákový kluzák. Energií dobytí budete i na povrchu zemském. Tam se totiž povozíte na nadupané čtyřkolce.

    Jeden z našich nejoblíbenějších letních sportů – cyklistika – se opět nabízí sportovně činným. Při zvolení cyklopobytu, ve kterém můžete využít jak své „kolařské vybavení“, nebo máte možnost si ho vypůjčit, si volíte trasu dle vašeho přání a uvážen.

    Přečtěte si také: