Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Darujte něco originálního, darujte zážitek

    18.2.2011, Michaela Rochovanská

    Chcete udělat někomu radost něčím vskutku netradičním? Co takhle program plný adrenalinu, akce a zábavy? Nebo akrobatický let větroněm? Maxi zážitky vám to umožní.

    Poslední dobou jako by odzvonilo klasickým bonboniérám, kosmetice či oblečení. Lidé chtějí darovat něco neobvyklého, něco, na co obdarovaný jen tak nezapomene. Naštěstí jsou tu odborníci, díky nimž můžete zakoupit zážitky jako dárek.

    Splňte dětský sen, buďte na den popelářem

    Zapátráme-li minulostí až do dětských let, vzpomeneme si, jak mnozí z nás toužili okusit dětmi oblíbené povolání popelář, nebo bagrista. Splňte dětský sen a nevšední zážitek zároveň, umožněte tak osobě blízké strávit den v roli například tolik populárního popeláře, který svozí na osmdesát popelnic. A pozor, práci předchází i školení! V kurzu dětských očí je též povolání metaře. Na zážitek, při němž dostanete na dvě až tři hodiny koště do ruky v rámci „jednodenní práce“, rozhodně nikdo nezapomene. A dárek na památku? Rukavice, vesta a koště!

    Akrobacie a adrenalin

    Pro skutečné odvážlivce a milovníky adrenalinu je akrobatický let větroněm jako stvořený. Tento adrenalinový zážitek, u nás zcela ojedinělý, pilotuje samotný mistr republiky v této disciplíně. Pořádná dávka adrenalinu je podána z výšky 1200 metrů, do které budete vytaženi motorovým letadlem. Dále záleží na vás a domluvě s pilotem co všechno chcete zažít.

    Originální den je možno zažít i na bojišti. Profesionálové z této oblasti vám ukážou, jak fungují obrněná vozidla. Program, který je připraven pro skupinu třiceti lidí, zahrnuje kromě jízdy v bojovém vozidle pěchoty také jízdu v obrněném transportéru, na čtyřkolce, paintball a na závěr něco z tradiční polní kuchyně, tedy guláš.

    Jachting na zkoušku

    Kdo alespoň jednou nepřemýšlel o tom, že by zkusil jachting? Teď máte možnost splnit tento sen. Zážitkový pobyt na jachtě si může dovolit každý. Tedy i ten, jenž nevlastní řidičský průkaz na loď. Po krátké instruktáži od kapitána může být každý pánem jachty.

    Dobrodružné zážitkové dárky spojené s vodou se dají prožít i v lákavém podvodním světě. V pohodlí bazénu se dozvíte o čem je tento druh zábavy. Potop je něco jako mikrokurz, kde si pod vedením zkušeného instruktora vyzkoušíte pobyt pod hladinou vody. Obdarovaný tímto kurzem se dočká nejdříve hodinové teoretické přednášky, na kterou bude navazovat jeden ponor do bazénu se zapůjčeným potápěčským vybavením. Ten je časově vyhrazený na půl hodiny.

    Přečtěte si také: