Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Kurzy pro zlepšení zraku

    18.11.2010, Veronika Vycpálková

    Už jste slyšeli o možnostech péče o zrak? S Institutem pro lepší zrak můžete něco pro svůj nepostradatelný smysl udělat. A to jak v případě, že trpíte dalekozrakostí, krátkozrakostí, nebo dalšími očními vadami, nebo také v případě, že vám váš zrak zcela slouží.

    Od prosince tohoto roku Institut nabízí jedinečné kurzy pro zlepšení zraku. Svůj zrak můžete hýčkat preventivně, ale také může dojít k prokazatelnému zlepšení v případě, že trpíte nějakou vadou a to i bez rizikových a finančně nákladných zákroků.

    Vybrat si můžete ze tří různých kurzů.

    Cesta ke zdravému zraku je dvouhodinový seminář, kde vám budou představeny základní principy toho, jak si udržet zdravý zrak po celý život, a jako bonus obdržíte knihu Tajemství dokonalého zraku. Tento seminář, probíhající v lednu a březnu čeká na 12 dychtivých účastníků.

    Intenzivní víkendový kurz vás v průběhu dvou dnů seznámí s Programem pro lepší zrak, který je tomuto kurzu náplní. Vhodný je jak pro ty, kteří o svůj zrak nějakým způsobem již pečují, ale také pro úplné nováčky. Naučíte se techniky na ovládání očních svalů, koordinaci zraku s mozkem, celkové propojení zraku s vaším tělem a relaxaci očí, těla i mysli. Tento kurz proběhne již na začátku prosince a zúčastnit se ho může 10 jedinců.

    Osmitýdenní kurz se zabývá stejně tak, jako Intenzivní víkendový kurz Programem pro lepší zrak. Možná pro někoho z vás budou příjemnější kratší přednáškové bloky v delším rozpětí. Právě pro vás je tu připraveno 8 x 1,5 hodiny. Každá lekce je zaměřena na jednu techniku, její vštípení a následné procvičování. Na 10 z vás čeká od ledna každý týden jedna z osmi výukových lekcí, kde vám bude nenásilnou formou předáno, jak pečovat o zrak.

    Jedinečná možnost, jak zlepšit svůj zrak a to v malém kolektivu, kde je samozřejmostí individuální přístup. Nemusíte se tedy bát, že nebudete stíhat vstřebávat informace a nebude vám obsah přednášek na vaši žádost opět vysvětlen tak, abyste si z onoho posezení něco odnesli.

    Pokořte veškeré oční vady. Krátkozrakosti, dalekozrakosti či astigmatismu jednoduše nedejte šanci. Popřemýšlejte, jestli není ve vašem okolí někdo, kdo by zdravé vizuální vnímání považoval za dar, který by rád nalezl pod nazdobeným vánočním stromkem.

    Přečtěte si také: