Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Šetřete svůj čas pomocí skútru či elektrokola

    6.2.2015, Alice Jendelová

    Ačkoliv to tak venku nevypadá, jaro se blíží mílovými kroky. A právě jaro přeje projížďce na čerstvém vzduchu.

    Všichni milovníci přírody a projížděk se těší, až opadne sníh a přijdou první jarní dny. Počasí, které láká k projížďce na skútru či kole. Mnoho z vás možná teprve uvažuje o nákupu, protože, přiznejme si, když se ploužíme do práce a předjede nás kolega, trochu mu závidíme. Představujeme si, jak jezdíme na kole nebo skútru, zvládneme za krátký čas i nákupy a nemusíme se tahat s taškou.

    Moderní i retro design

    Skútr vás spolehlivě doveze, kam potřebujete. Určitě si ale nechte vždy poradit a vyberte typ podle toho, jak chcete skútr užívat. Zda jen na popojíždění po městě do práce a na nákup, nebo s ním chcete jezdit na výlety ve dvou.

    Když vyřešíte výkon, přichází na řadu vzhled. A tady je důvod, proč začínají být skútry čím dál více oblíbené. Kromě praktické stránky se totiž stávají i velmi designovým doplňkem. Vybírat můžete z klasických typů, kde je opravdu velká nabídka barevných kombinací, nebo sáhněte po retro designu.

    A vůbec si nelamte hlavu s tím, že máte pouze řidičský průkaz skupiny B. Řidičák na auto platí už dva roky i na skútr. Více se dočtete zde.

    Nemáte řidičák? Pořiďte si elektrokolo!

    Nemáte však vůbec řidičský průkaz? I tak se můžete bez přílišné námahy dostat rychle z bodu A do bodu B. Stačí si pořídit elektrické kolo neboli elektrokolo.

    Kromě toho, že nepotřebujete řidičák, není povinna ani přilba, pokud je vám víc než 18 let, a máte-li řidičský průkaz, nemusíte se bát ztráty bodů. Neutrácíte za benzín, jediné, co potřebujete, je zásuvka na 230 V.

    Ale výhod je mnohem více, jelikož má rozměry klasického kola, můžete ho snadno přepravovat. Stejně tak s ním můžete jet kamkoliv, kde mohou kolo, jako například cyklostezky. A úplně nejlepší je, že je pouze na vás, jak moc si chcete dát do těla. Můžete si totiž nastavit způsob jízdy, jestli budete šlapat bez motoru nebo s jeho asistencí. Takže kopce už pro vás nebudou žádný problém.

    Rozhodně se nechte zlákat a užívejte si cesty rychleji, příjemněji nebo dokonce i zdravěji.

    Přečtěte si také: