Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Buďte na cestách pány svého času!

    13.6.2013, Alice Jendelová

    Cestovat, kam se vám zachce. Zůstat, když se vám někde líbí. Odpočinout si, kdy potřebujete. To jsou jen některé výhody cestování s obytnými vozy.

    Cestovkám už odzvonilo

    Stále více přibývá turistů, kteří chtějí být na cestách pány svého času. S cestovními kancelářemi máte předem nalinkované, co a jak dlouho budete dělat. Pokud se vám na nějakém místě líbí více, máte smůlu, rychlá prohlídka a honem někam jinam. Že jste toto město už navštívili třikrát? Bohužel. Musíte i počtvrté. Každou noc jiný hotel, jiná postel, pořád jen přehrabování v zavazadle, protože nikde nemůžete vybalit. Tyto výlety bývají často uhoněné, takže přijedete z dovolené bez pocitu odpočinku.

    Přitom je jednoduché řešení, jak si užít cestování po Čechách i Evropě přesně podle vašeho gusta. Vyrazit s karavanem. Stačí vám obyčejný řidičský průkaz skupiny B a můžete jet. Výhodou je tedy hlavně klid a vlastní rozhodnutí, co budete dělat. Chcete jet na dva dny k rakouským jezerům, ale zároveň se vám líbí jižní Čechy? Vezměte obytný vůz a je vyřešeno. Odpočinete si, kdy potřebujete. Posnídáte čerstvou kávu, vaši nejoblíbenější, protože si ji uděláte tak, jak ji máte rádi, venku pod markýzou a až budete sami chtít, vyrazíte zase dál.

    Vyzkoušejte půjčovnu

    Nevíte, zda by vám vyhovoval takový druh cestování? Od toho je půjčovna obytných vozů. V ceně pronájmu máte i dálniční známku a to nejen českou, ale také rakouskou, dále BORD Atlas, tedy seznam všech míst, kde je možné provádět servis a údržbu vozu či využít průvodce.

    Půjčovna karavanů má luxusně vybavené vozy, mají venkovní osvětlení, markýzu, nosič kol, kempové vybavení a uvnitř komfortní výbavu. Najdete tu třeba i DVD přehrávač, který se hodí pro zabavení dětí při přejíždění.

    Není třeba se bát ani případných komplikací. S pronájmem vozu získáte i havarijní pojištění a asistenční službu, která vám pomůže v případě, že se vůz na cestě porouchá. Zajistí vám i případné náhradní ubytování a odvoz domů.

    Vyzkoušíte si, zda vás pronájem obytných vozů nalákal a můžete se tak stát pravidelnými zákazníky.

    Užijte si dovolenou tak, jak chcete vy a ne jak vám ji diktuje cestovní kancelář. S obytným vozem můžete prožít klidnou rodinnou dovolenou i poznávací zájezd přesně podle vašich přání.

    Přečtěte si také: