Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Dopřejte si luxusního odpočinku u vás doma!

    11.3.2013, Radka Kapuciánová

    Nemáte čas ani chuť jezdit dlouhou cestu do lázní, kde utratíte spoustu peněz. Menší wellness si však můžete pořídit i domů...

    Kam za wellness?

    Většina z nás má spoustu práce, povinností a málo času k odpočinku. Když už máte volno, chtělo by to ho pořádně využít. Každý dává přednost něčemu jinému - zatímco jedni si rádi vychutnají aktivního odpočinku při tenisu, golfu či ve fitness centru, druzí upřednostní raději klid a pohodu při masážích či ve vířivce. Proč ale za takový odpočinek platit hříšné peníze, když si malé wellness centrum můžete udělat i doma?

    Relaxace v bublinkách

    Nemusíte být nijak zvlášť bohatí ani mít obří volné prostory, kam byste své domácí lázně umístili. Pro infrasaunu vám postačí pár metrů čtverečních. Nebo byste dali přednost takové vířivce? Ať už byste si chtěli udělat romantický večer ve dvou či si odpočinout v bublinkách na dámské jízdě, vířivky jsou perfektní relaxací pro každého. A není to ten pravý odpočinek jen na letní období - díky dokonalé izolaci z měkké buněčné pěny a izolačnímu termokrytu přizpůsobenému tvaru vířivé vany můžete v příjemně teplé vodě odpočívat i po celou zimu.

    Jak uvolnit ztuhlé svaly

    Vířivé bazény navíc nejsou jen o teplé až horké vodě, nabízí mnohem více. Předně i nastavení barevného světla přímo ve vaší vířivce podle vašich preferencí, k tomu také tzv. vodopád, tedy nastavitelný proud vody, který je zabudován do podhlavníku a krásně vám tak masíruje šíji, kterou má poměrně velká část z nás často zablokovanou. To může způsobit dlouhé sezení, stání, spánek ve špatné poloze, vadné držení těla či špatný pohyb při cvičení. Proudy teplé vody krásně uvolní ztuhlé svaly a napomohou k celkovému duševnímu klidu.

    Příjemné chvilky ve dvou

    Venkovní vířivky jsou skvělé právě v zimě, kdy je člověk většinou unavený, nechce se mu nikam dojíždět, jen být v klidu doma a odpočívat. Co může být lepšího než sklenka šampaňského s jahodou, malé občerstvení a hlavně být se svou drahou polovičkou v osvěžující vířivé vaně...

    Přečtěte si také: