Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Užijte si romantického pobytu ve dvou

    6.3.2013, Radka Kapuciánová

    Nechat se rozmazlovat, dopřát si snídani do postele, tříchodovou večeři, masáže, vířivku... Kdo by odolal?

    Máte rádi zimu?

    Zima, nedostatek světla, práce a stres. Tak vypadá prožívání zimního období většiny z nás. Během zimy trpíme nedostatkem energie a to především proto, že dny jsou krátké a leckdy ani pořádně nesvítí slunce, tudíž energii nemáme kde vzít. Jedinou záchranou bývá vzít si v práci dovolenou a vyjet na týden na hory, ovšem za předpokladu, že vás v práci uvolní a že máte rádi zimu, sníh a nevadí vám nízké teploty.

    Nechte se rozmazlovat

    Pokud však před lyžemi či běžkami dáváte přednost procházkám nebo rozmazlování se na masážích či ve vířivce, můžete jásat – jaro je za dveřmi, teploty pomalu stoupají, sníh taje a mnoho českých hotelů nabízí pobyty pro dva a to například jen na víkend. Výhodou je, že si nemusíte brát dovolenou, ale i za ty dva, tři dny si krásně odpočinete při vašich oblíbených aktivitách. Navíc změna prostředí prospěje nejen vašemu tělu a duši, ale i vašemu vztahu s partnerem. Nebudete muset řešit, co uvařit k večeři, jednoduše si zajdete do hotelové restaurace, vyberete si z jídelního lístku to, na co máte právě chuť, a necháte se obskakovat.

    Víkend mimo domov

    Víkendy pro dva jsou hojně využívané. Můžete vybírat z nejrůznějších kategorií hotelů, z různých míst, tudíž ať už chcete do velkoměsta, hor či lázeňského městečka, vždy si vyberete. Podívejte se na nabídky různých balíčků, kde navíc i ušetříte. Mnoho hotelů dnes nabízí i tzv. wellness pobyt, kde vás čeká například návštěva sauny, whirlpoolu, bazénu, můžete si dopřát i nejrůznější druhy masáží a další služby, které ten který hotel nabízí.

    Cesta za romantikou

    Pokud právě hledáte místo, kde strávit dovolenou, prodloužený víkend nebo třeba líbánky, ale nechce se vám létat dlouhé kilometry za mořem, spíše byste dali přednost tuzemsku, pak zvolte romantický pobyt, který dnes nabízí velké množství českých ubytovacích zařízení. Dopřát si můžete snídani do postele, dáma často dostane při příjezdu květinu, na pokoji vás pak může čekat překvapení v podobě lahve vína či šampaňského a čokolády nebo ovoce. Takovou pozornost si jistě každý z nás nechá líbit.

    Přečtěte si také: