Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vzhůru do přírody v Jetřichovicích

    7.3.2013, Radka Kapuciánová

    Blíží se jaro, období výletů. Odpočiňte si mimo domov, pryč od všeho shonu v krásné přírodě uprostřed Jetřichovic, kde najdete krásné skalní vyhlídky .

    Jaro je za dveřmi

    Sníh nás pomalu opouští, teploty pomalu stoupají, dny se prodlužují. Jaro se nezadržitelně blíží. Pro mnoho z nás je to dobrá zpráva - víc slunečního svitu rovná se více energie, kterou využijeme doma i v práci. Dobré je ovšem nezapomínat ani na odpočinek. Nejlepším odpočinkem je změna prostředí. Doma si nikdy tolik neodpočineme, jelikož pořád vidíme, že je třeba vyluxovat, vyprat, vyžehlit, utřít prach, uvařit večeři, postarat se o nákup a mnoho dalších věcí. Pokud si ale nemůžete dovolit brát si rovnou dovolenou, vyjeďte si jen na víkendový výlet.

    Na výlet do přírody

    Jako jednu z možných variant k návštěvě nabízím Jetřichovice. Nádherná příroda okolí Jetřichovic s množstvím překrásných památek, romantických skal a skalních hrádků a především pak zde najdete nepřeberné množství vyžití. Pokud máte rádi turistiku, pak tu budete jako v ráji - najdete tu mnoho turistických stezek i cyklostezek, uprostřed skal se můžete na lodičce projet po jezeru, vyrazit můžete i na některou z mnoha rozhleden, odkud uvidíte na celou tu krásu okolo. Rozhodně doporučuji navštívit Pravčickou bránu, jednu z nejnavštěvovanějších památek v regionu České Švýcarsko v severních Čechách.

    Vzhůru do Jetřichovic

    Jetřichovice nabízí několik druhů ubytování. Tam najdete nespočet možností ubytování v chatách, chalupách, apartmánech, penzionech či rekreačních domech. Stačí si vybrat a během pár vteřin máte hotovou rezervaci. Penziony Jetřichovice jsou často navštěvované a velmi oblíbené. Pokud si navíc vytvoříte rezervaci předem, dostanete turistického průvodce ke stažení zdarma.

    Navštivte známé památky

    Ubytování v Jetřichovicích je dobrou volbou, jelikož právě tato oblast je srdcem národního parku Českého Švýcarska. Mimojiné tu najdete krásné vyhlídky, známý Dolský mlýn či hájovnu Tokáň, kde se můžete ubytovat i občerstvit během vašich výletů. Penziony v Jetřichovicích mají tu výhodu, že z nich máte blízko k mnoha památkám i přírodním úkazům. Za chvilku se odtud dostanete i do velmi navštěvovaného Hřenska, kde můžete navštívit oblíbenou Pravčickou bránu. Ubytování Jetřichovice nabízí skvělé ceny, musíte ovšem počítat s tím, že oblíbené termíny, především ty letní, jsou brzy zabrané, je tedy nutné si rezervaci udělat co nejdříve, abyste měli jistotu. Pokud budete chtít strávit volný víkend jinde, volte ubytování Vysoká Lípa.

    Přečtěte si také: