Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • O Velikonocích do přírody či za wellness

    20.2.2013, Radka Kapuciánová

    Nemusíte být každý rok na Velikonoce doma, využijte speciálních pobytových balíčků a odpočiňte si stranou od každodenního shonu.

    Jaro se blíží

    Vánoce i Silvestr už jsou sice za námi, před námi je ovšem jaro – roční období, které před zimou upřednostní snad většina z nás. Konečně můžeme odhodit teplé kabáty a bundy, čepice, rukavice i šály, které v šatníku nahradíme lehčími kabátky. Už jste jistě postřehli, že se dny opět prodlužují. Společně s vyššími teplotami, které na jaře přijdou, se máme nač těšit. Před námi jsou totiž Velikonoce!

    Víkend na apríla

    Velikonoční pondělí letos vychází na 1. dubna aneb tolik oblíbeného Apríla, školáci a studenti však budou mít prázdniny už od čtvrtka 28. března. Tento prodloužený víkend je ideální k tomu vzít svého partnera či celou rodinu někam za odpočinkem a zábavou. Skvělým tipem na výlet jsou například  velikonoční pobyty, především, pokud nechcete strávit Velikonoce doma barvením vajíček či pletením pomlázky, tak jako každý rok.

    Pobyt v přírodě pro romantické duše

    Víkendové pobyty o Velikonocích můžete využít dle svého uvážení – v některých hotelech vám nabízí animační programy, jinde romantiku či wellness. Pokud byste rádi někam vyjeli pouze se svým partnerem, doporučuji podívat se na romantické pobyty, které nabízí mnoho hotelů po celé republice, a tak máte z čeho vybírat.

    Masáže, koupele či vína

    Pokud dáváte před aktivním odpočinkem přednost masážím, koupelím a celkovému hýčkání těla i duše, pak jsou právě pro vás ideálním tipem wellness pobyty, během kterých si krásně odpočinete. Pokud byste raději něco netradičnějšího, zkuste zabrousit do nabídky „putování za vínem“. Jestliže si však kvůli práci jen těžko najdete byť jediný víkend volna, můžete si zakoupit některý z jednodenních pobytů. Je totiž prokázáno, že změna prostředí výrazně pomáhá regeneraci našeho těla.

    Speciální pobyty

    Skvělou možností výletu pro starší jsou pobyty speciálně šité na míru seniorům. Každý z hotelů nabízejících právě tyto pobyty nabízí svým zákazníkům něco extra. A pokud nemáte peněz nazbyt, podívejte se na pobyty probíhající ve všedních dnech. 

    Přečtěte si také: