Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zhubněte vibracemi!

    18.3.2013, Dominika Drahovzalová

    Získat ideální váhu snadno a rychle, o to stojí snad každá z nás! Pojďte s námi objevit nový způsob hubnutí se zaručeným výsledkem. Horkou novinku pro získání štíhlé postavy nám přináší cvičení pomocí vibračních plošin. Drastické diety, hodiny dřiny v posilovně s pomalím výsledkem budou minulostí!

    Vibrace rezonují celým vaším tělem, rozpohybují každičký sval. To je cílem tak zvaných vibrostation, česky: vibračních plošin. Otřesy rozhýbou během krátkého času celé lidské tělo a slibují touto cestou fantastické úbytky na váze, zmenšení obvodu pasu i boků a celkové zpevnění či redukci celulitidy. Zázrak na počkání!

    Ale jako každý pomocník, i tento „zázračný“ způsob hubnutí musíme brát s rezervou. Vždy je nutné být realisty s upřímností sobě vlastní. V zásadě platí, že je nutné skloubit dva hlavní faktory napomáhající k hubnutí - zdravý jídelníček a pohyb.

    Jak na vibrace?

    Vibrační stroje, ať už slibují jakákoli kouzla, jsou jednoznačně šikovným vynálezem. Když člověk ví, jak na ně, opravdu mohou fungovat velmi dobře! Pod pojem „vibrostation“ můžeme zařadit dva hlavní typy plošin. Odlišnosti je nutné vědět před samým začátkem cvičení. Je dobré se zeptat odborníků, kteří vám poradí, jaký strojem se hodí právě pro vás!

    Prvním typem je tzv. vibrační stanice. Jedná se o stroj, na kterém zhruba 30 minut stojíte bez dalšího pohybu a vibrace pracují za vás. Mohli bychom tuto plošinu nazvat s nadsázkou pro méně zdatné jedince. Výsledek se dostavuje zhruba po deseti cvičeních. Žádné pocení, ani lapání po dechu není účelem. Hlavním bodem je rozpohybování vašeho metabolismu. Kalorie mizí pomaleji než u druhého typu cvičení a tudíž i úbytky na váze jsou dlouhodobějšího rázu. Tento typ se hodí spíše pro udržení štíhlé linie v kombinaci s vhodnou stravou a redukci celulitidy.

    Druhým, účinějším, ale také náročnějším, typem j vibrační plošina. Toto cvičení už vyžaduje zapojení vaší snahy. Během půl hodinového „pobytu na plošině“ se pořádně zapotíte. Vibrace zde slouží jen jako doplněk ke cvičení, které obvykle vede zkušená trenérka. Jestli něco přináší své ovoce, je to právě tato metoda! Za velmi krátký čas dosáhnete potřebných výsledků. Již po pár krátkých lekcích pozorujete znatelné změny a cítíte lepší fyzickou kondici.

    Zázraky se sice občas stávají, ale jde jim to lépe, když jim umíme pomoci a víme, jak na ně! To samé můžeme říci o vibracích! Pokud je tedy chcete zkusit, směle do toho. Stroje prošly dlouholetým průzkumem pod hledáčky odborníků a jejich pozitivní dopad bez negativních vlivů na lidský organismus je zaručen! Najděte svou nejbližší vibrační plošinu a rozvibrujte se!

    Přečtěte si také: