Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Víkend plný hýčkání

    14.2.2013, Radka Kapuciánová

    Jestli si nechcete brát v práci zrovna týdenní dovolenou, ale potřebujete si odpočinout stranou od vaší práce, dětí a domácích prací, dopřejte si víkendového pobytu v přírodě, během kterého se o vás budou ostatní starat jako o královnu…

    Prožijte víkend jinde než doma

    Máte pocit, že neustále jen pracujete? Nemáte klid ani doma? Tak si udělejte projednou volný víkend a někam odjeďte. Je prokázáno, že člověku v odpočinku značně pomůže jiné prostředí, než ve kterém se běžně vyskytuje. Zkuste si udělat například romantický víkend s vaší drahou polovičkou. Vždyť tu máme Valentýna, oblíbený svátek pro zamilované.

    Spousta možností odpočinku

    Oblíbeným tipem na víkend jsou wellness pobyty, při kterých se budete cítit jako v ráji. Uprostřed přírody si můžete dopřát skvělých masáží. Na výběr máte masáž klasickou, sportovní, medovou, aromaterapeutickou, tak i thajskou, ovšem ne jen tak obyčejnou. V Resortu svaté Kateřiny máte jedinečnou možnost vyzkoušet thajskou bylinnou masáž, masáž pomocí konopného oleje, hedvábnou relaxační masáž pro těhotné ženy a mnoho dalšího. Velmi neobvyklého uvolnění se vám dostane při pobytových balíčcích, které obsahují akupresurní masáž mušlemi, antistresovou kokosovou relaxaci a podobně. Vedle masáží si odpočiňte v sauně či páře, po které můžete vyrazit do venkovní ochlazovny, využijte i whirlpool lázně, sluneční louky nebo jedné z relaxačních místností, kde si v klidu můžete třeba přečíst svou oblíbenou knížku.

    Nejluxusnější pobytový balíček

    Při vybírání víkendu, na který se vydáte, zavítejte na internetové stránky resortu a podívejte se na pobyty pro dva. Vřele doporučuji například romantický víkend snů „Tichomořský ráj“, který vám nabídne jen ten nejluxusnější odpočinek. Těšit se můžete na romantickou večeři pro dva přímo ve vašem pokoji s láhví kvalitního šampaňského z Francie a tichomořské překvapení, společnou koupel v kokosovém mléce, jízdu v kočáře taženém koňmi s občerstvením, romantický dáreček a volné vstupy do posilovny, wellness a spa. Vše dokresluje postel s nebesy, mísa s ovocem a květiny na pokoji a snídaně též servírovaná přímo na pokoj.

    Víkend hubnutí

    Možností pobytových balíčků je samozřejmě mnohem více. Resort vám nabídne ten pravý přímo pro vás i pokud zrovna držíte třeba dietu – nabízí totiž „Víkend štíhlé linie“ obsahující plnou penzi zdravého stravování, individuální konzultaci s dietologem, anticelulitidní masáž, samozřejmostí jsou i volné vstupy do posilovny, wellness a spa. Ať už si vyberete jakýkoliv programový balíček, jistě pro vás bude příjemným zážitkem.

    Přečtěte si také: