Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jak jednoduše zhubnout? Odpovědí je krabičková dieta!

    18.2.2013, Alice Jendelová

    Chtěli byste zhubnout, nebo jíst zdravěji, ale nemáte čas na vaření a přípravu dietních jídel? Co kdybyste se nemuseli starat o nic? Každý den byste dostali jídlo a na vás by bylo jen ho sníst.

    Takhle funguje dieta v krabičce. Na každý den pro vás připraví pět jídel - snídani, dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu a večeři.

    Jak začít?

    Máte dvě možnosti. Buď si zvolíte sami program podle internetových stránek, kde si spočítáte vaše BMI (zadáte vaši výšku a váhu), změříte se v pase a bocích a posledním údajem je věk a jak moc se pohybujete. Podle údajům vám stránky doporučí jeden ze čtyř programů pro vás, mimo to se dozvíte, jaký typ postavy jste, což vám může pomoci i při výběru oblečení, aby vaší postavě lichotilo a opticky skrylo nedostatky.

    Nebo můžete využít služby výživového poradce. Pro zájemce je možná konzultace, kde vám specialista Tomáš Lavický na základě vašich návyků požadavkům doporučí vhodný program.

    Chutně a zdravě

    Krabičková dieta nabízí čtyři programy, podle pohlaví, a zda chcete hubnutí nebo zlepšit svůj životní styl - Hubnu žena, muž nebo Žiju zdravě žena, muž. Každý program má jiný počet kJ, u žen je to při redukci váhy 5000 kJ a u mužům 7000kJ.

    Velmi velkou výhodou však je, že si na jídle pochutnáte. Potraviny jsou vždy čerstvé a využívá se i sezónních surovin. Nemusíte se bát, že dostanete něco, co se nedá jíst. Jídlo je připraveno tak, aby bylo vyvážené a abyste byli spokojeni.

    O jídlo se stará uznávaný kuchař Jan Váňa, který profesionálně vařil v Německu a Švýcarsku. Na mezinárodních soutěžích obsazoval první příčky.

    A navíc účinně a levně

    Samozřejmě, že počet kil, o která přijdete, je individuální, ale v průměru se měsíčně dosahuje váhového úbytku 5 až 7 kilogramů. Nemusíte se navíc bát JOJO efektu a nehubněte drasticky ale zdravě.

    Dieta vás nevyjde ani draho, stačí si jednoduše zkusit na stránkách spočítat, kolik utratíte denně za jednotlivé pokrmy a uvidíte, jaký rozdíl vás dieta v krabičce stojí. Navíc můžete využít mnoho odběrných míst po celé Praze, kde si jídlo vyzvednete zdarma.

    Ověřeno i celebritami!

    Dieta v krabičce je členem Aliance výživových poradců. Navíc garantují nutriční hodnoty a 100% vrácení peněz. Vyzkoušelo to i několik známých osobností a jsou spokojeni. Zkuste ji i vy!

    Přečtěte si také: