Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Umění relaxu přímo na vaší zahradě

    12.2.2013, Markéta Vocetková

    Léto se pomalu ale jistě blíží a sním i naše dovolená. Kde ji budete letos trávit vy? Zahraničí či tuzemsko? Nebo v pohodlí vlastní zahrady u bazénu?

    Chvílemi padá sníh, chvílemi vysvitne slunko, které je předzvěstí jara. I když se počasí střídá jak na horské dráze, při pohledu do kalendáře nemůžeme popřít přicházející jaro a s ním i léto. Jezdíme na hory a snažíme se využít každou volnou chvilku. Ovšem co budeme dělat, až sleze sníh? Třeba se zamyslet nad sladkým létem.

    Dovolená doma nemusí být nudná

    Kam letos vyrazíte na dovolenou? Chorvatsko, Itálie, Řecko či exotika? Nebo si letos dovolenou odpustíte? Nedivím se, v dnešní době je třeba šetřit na všem, od jídla začínaje výdaji na dovolenou konče. Zaplatit pobyt u moře či jen na Šumavě u rybníka je větší výdaj než se na první zdá. Ale co s tím? Nabízí se několik možností. První je vzít si půjčku a užít si dovolenou u moře. Je to však ideální? Platit další rok jeden týden v cizině? Druhou možností je prostě nikam nejet. Sedět doma a místo dovolené vymalovat kuchyni a ložnice. Ale jaký je to relax?

    Možným a celkem i příznivým řešením je dovolená na vlastní zahradě a to nejlépe pokud na ní máte vlastní bazén. Že nemáte? Tak proč si jeden nepořídit? Bazén je dlouhodobou investicí do zdraví, spokojenosti a zábavy. Už dávno neplatí, že jsou bazény stotisícovou záležitostí. Pokud zvolíte specialistu na bazény, nemusíte se bát. Profesionálové vyhoví vašim potřebám a nabídnou vám přesně takový typ bazénu, jaký se k vám hodí, a můžete si jej bez problému dovolit.

    Nabídka bazénů je opravdu široká a můžete si tak vybrat, zda chcete bazén zapuštěný do země či postavený nad zem. Pokud se rozhodnete pro první variantu, opět můžete vybírat, zda dáte přednost laminátovému bazénu či samonosnému. Vybírat můžete i z mnoha jiných alternativ. Je to pouze vaše volba. Doporučuji se poradit s odborníkem, který vám navrhne řešení na míru vašem potřebám.

    Splníte si tak dvě přání najednou. Můžete si dopřávat zaslouženou dovolenou a to nejen jednou za rok ale po celé léto. A s vhodným zastřešením ještě déle. A druhé? Konečně relax, který naleznete hned vedle vlastního domu.

    Přečtěte si také: